Gaming er større end musik og film

Belkin hopper ind i øret

(Foto: Belkin)

Det er heldigt, at trådløse øretelefoner fylder så lidt rent fysisk.

Havde de været på størrelse med en almindelig desktop pc, ville antallet af nye modeller hurtigt fylde en stor lagerhal op.

Hver eneste dag dukker der nye øretelefoner op. Alle vil være med på et marked, som it-branchen åbenbart mener, bliver det helt store i år og næste år. Større end smartwatches og i styktal på niveau med mobiltelefoner.

Dagens høst af nye øretelefoner kommer fra Belkin, der er en af verdens helt store i it-tilbehør som opladere, kabler, adaptere og udstyr til det intelligente hjem.

(Foto: Belkin)

Soundform er Belkins første udspil i trådløse øretelefoner. De er (heldigvis) ikke kopier af Apple AirPods i design. De er meget mindre synlige, når man har dem på eller i.

Belkin nyheden kommer tilsyneladende uden aktiv støjreduktion (ANC), som ellers er hot og trendy på øretelefoner i øjeblikket. Til gengæld skal Soundform sælges til en ret lav pris på 60 US dollars eller knap 400 kroner på det danske marked.

Soundform har one-stop Bluetooth parring, så det er nemmere at koble øretelefonerne til og fra ens smartphone. De er holdbare og kan tåle sved og regn. Godt at vide, når man bruger dem udendørs i det danske klima eller til motion og fitness.

Ifølge Belkin kan Soundform True Wireless Earbuds køre i fem timer på en batteri-opladning. Lægger man øretelefonerne i den medfølgende bære-æske, når de ikke er i brug, kan man opnå 24 timers spilletid. Ikke imponerende, men ret gennemsnitligt….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gaming er større end musik og film