Alt-i-én pc til dem, der ikke kan se

AirPods tåler en tur i maven

Trådløse øretelefoner er normalt ikke den type gadges, som er særligt solide og holdbare. De små sarte tingester er ofte mindre end høre-apparater. OK ? de kan tåle vand og støv, men en tur igennem et menneskes mave og fordøjelses-system vel næppe.

Og dog. En ret bizar og utrolig historie fra Kina er landet i indboksen på min laptop. Den fortæller, at en ung mand ved navn Ben Hsu og bopæl i byen Kaohsiung i Taiwan faldt i søvn uden at tage sine Apple AirPods ud af ørerne.

Da han vågnede op, klumrede ham rundt med sin ene AirPod, der var faldet ud af øret ? og på en eller anden måde kom herr Hsu til at sluge øretelefonen.

Så var gode råd selvfølgelig dyre. Et forsøg med at bruge ?Find my Phone? app?en gav som resultat, at han fik en beep lyd fra mellemgulvet ? og fra inden i ham selv. Kineserens AirPod måtte altså have overlevet et første møde med mavesæk og mavesyre.

(Foto: Behar Zenuni / Unsplash)

Da Ben Hsu havde læst grimme artikler om, hvad der kunne ske, når små børn sluger ting, var hans næste step at tage til det lokale hospital så hurtigt som muligt. På skadestuen blev den uheldige sendt til røntgen ? og ganske rigtigt ? hans ene øretelefon lå tydeligt i mandens fordøjelses-system.

Doktoren mente nu ikke, at Airpod?en ville skade så meget på vej gennem Mr. Hsu. Øretelefonen var jo glat og pænt afrundet i designet. Det værste kuune vel være, hvis øretelefonen faldt fra hinanden og åbne ind til elektronik og syren i batteriet.

Den unge Hsu blev udstyret med stærke afførings-piller og med en advarsel om, at han ikke skulle være bange. Han ville dog nok få hård afføring, når øretelefonerne nåede til sidste etape af deres rejse gennem manden.

Øretelefonerne dukkede op et døgn senere, da Ben Hsu sad på toilettet. De meldte deres ankomst med et lydeligt plask, da de ramte vandoverfladen i kummen.

 

 

Helt pæne så de ikke ud. De var ikke længere hvide, som AirPods normalt er. De havde taget farve fra omgivelserne og var brune. Dog ikke værre end, at de kunne renses og føres tilbage til deres oprindelige kulør efter en tur under vandhanen.

Hvad der var det mest forbløffende var, at Apples trådløse øretelefoner stadig fungerede efter den eventyrlige rejse gennem menneskets indre. Der var sågar 41 pct. af batteri kapaciteten tilbage. Imponerende må man sige.

Ikke desto mindre kan man undre sig over, hvordan Mr. Hsu kunne sluge en AirPod uden at opdage det. Apples øretelefoner er ikke ligefrem en lille ting. Kineseren forklarer det med, at han er vant til at spise piller og tabletter og må have taget Airpodden i munden i søvne.

Anyway ? kinesisk tv har lavet en video om den bizarre rejse. I kan sikkert få flere detaljer, hvis I kan forstå Mandarin sproget?.

Ben Hsu kan smile igen, efter at hans AirPod var kommet velbeholdent ud igen.

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alt-i-én pc til dem, der ikke kan se