Dyreste iPhone 14 er forsinket

Webcams til at flytte rundt

(Foto: Logitech)

Webcams er normal gadges, som man anbringer fast på deres plads, der f.eks. kan være på toppen af en pc-skærm.

De kan nemlig være lidt besværlige at sætte op med software, så når det er lykkes, må de bliver, hvor de er.

Desuden er de jo ikke beregnet til at flytte rundt som deres slægtninge – action kameraerne eller for den sags skyld smartphones, som de typisk assisterer til video-møder, fordi webcams har bedre objektiver.

De nye Brio 505 webcams fra Logitech kommer med en række features, der gør dem særligt velegnede til at flytte rundt.

De nye webcams og hovedtelefoner kommer i tre matchende farver. (Foto: Logitech)

Derfor er de oplagte for laptops brugere, digitale nomader og fjern-arbejdere, som ofte slås med skiftende kamera-vinkler, dårlige lysforhold og begrænsninger i synsfeltet.

Brio 505 kan således arbejde med synsfelter mellem 65 og 90 grader, og  har automatisk lys-korrektion via RightLight 4 software.

Desuden kommer de med et magnetisk monterings-system. Det gør det nemt at placere webcam’en, så man ser brugerens ansigt i den optimale vinkel.

Brio 505 rummer en ny billed-sensor på fire megapixel, der kan optage video i Full HD kvalitet med 30 billeder i sekundet (fps) eller HD (720 punkt) ved 60 fps.

Blandt de praktiske nye features er “Show Mode”, som aktiveres ved blot at tilte kameraet en smule nedad.

“Show Mode” er beregnet til, at flere personer kan se med på ens skærm. En god ting ved f.eks. præsentationer, eller når man bruger Brio 500 som skolelærer.

Endelig kommer Brio 505 med stråle-formede mikrofoner med integreret støjreduktion. Kameraet har en “privacy” lukker foran objektivet, mens “Right Sight» holder brugen automatisk i midten af billedet.

Da mange virksomheder og den offentlige sektor har udstyret deres ansatte med hjemmekontorer eller webcams på deres arbejds-pc, kan det være godt at vide, at Brio 500 er plug-and-play kompatibel med de fleste videomøde platforme. Kameraet er certificeret til Microsofy Teams, Zoom og Google Meet.

Til sidst skal lige nævnes, at Logitech samtidig Brio kameraet også har lanceret de nye trådløse Zone Vibe hovedtelefoner.

Ifølge Logitech skal de være i samme kvalitet som kameraet og se stilfulde ud. Brugerne behøver ikke længere at bytte ”ser godt ud” med ”lyder godt.”

Brio 505 fås i farverne sort, rosa og off-white fra september. Prisen begynder ved 999 kroner. Zone Vibe hovedtelefonerne kommer først i december til priser mellem 899 og 999 kroner….

(Foto: Logitech)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dyreste iPhone 14 er forsinket