Billige lande til digitale nomader

Her er den første Jeep på strøm

(Foto: Jeep)

Den indledte sin utrolige karriere som simpel og utrolig robust militær-bil under anden verdenskrig.

Siden har den udviklet sig til sit eget bilmærke. Meget amerikansk, meget offroader-agtig og altid med fire-hjuls-træk.

Jeg skriver om Jeep, der lancerer sin første helt-elektriske SUV den 17. oktober. Den får navnet Jeep Avenger og kommer til salg i 2023.

Der er ikke de store detaljer ude om den første Jeep på strøm, men den skal have en rækkevidde på 400 kilometer. Naturligvis er den fire-hjuls-trukket, hvilket indikerer, at den har mindst to elmotorer ombord.

Den elektriske Jeep Avenger får verdens-premiere i Paris den 17. oktober. (Foto: Jeep)

Jeep har alle de flotte tillægsord med i sin forhånds-beskrivelse uden at afsløre særlig meget om den nye Avenger – og slet ikke noget om pris:

”Nyheden har en imponerende frihøjde og robust opbygning for sin klasse. Den har et moderne og teknologisk avanceret interiør med masser af plads til passagerer og bagage.”

Overordnet set vil Jeep tilbyde fire forskellige eldrevne modeller i Europa i 2025. I Danmark sælges lige nu kun den plug-in hybride Compass 4XE.

Ud over Avenger vil bl.a. den rå Jeep Recon og den mere luksuriæse Wagoneer med elmotorer dukke op i 2024 eller måske først i 2025….

Den mere rå Jeep Recon med elmotorer kommer nok først i 2024. (Foto: Jeep)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billige lande til digitale nomader