Denne soundbar kan blive til tre

Danmark bedst i digitalt liv

(Foto: Brooke Cagle / Unsplash)

Man kan måle livskvalitet på mange måder:

Nogle bestemmer den ud fra den tid, man tilbringer med sin familie eller venner. Andre ud fra forholdet mellem job og fritid. Atter andre fra den mad, de vine eller de hobbies, de holder så meget af.

Den store hollandske udbyder af sikre VPN-services på internet – Surfshark – mener også, at man kan vurdere et land ud fra dets digitale livskvalitet.

I så fald bor danskerne det klart bedste sted på denne jord. Med 0,83 af den mulige topværdi 1 ligger Danmark klart foran Sydkorea, Finland, Israel og USA.

(Infografik: Statista.com)

Hvad er det så, der gør vores lille land så suveræn i digital livskvalitet?

Analytikerne fra Surfshark har undersøgt 110 lande med tilsammen 90 procent af verdens befolkning på fem internet-relaterede kriterier.

De er gennemsnitlig internet hastighed, internet pris, landets elektroniske infrastruktur, online sikkerhed og digitalisering af den offentlige sektor.

Danmark overhalede alle andre i internet pris og elektronisk infrastruktur. Sydkorea er bedst i internet hastighed, USA i digital forvaltning og Grækenland i online sikkerhed….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Denne soundbar kan blive til tre