Nokia vil være grønnere

YouSee Play giver flere valg

(Foto: Cottonbro / Pexels)

Vores tv-vaner har for evigt ændret sig. Danskerne vil have større valgfrihed i stedet for fastlåste tv-pakker. Samtidig er vi blevet et af verdens mest streamende folkefærd.

Sådan indleder YouSee sin forklaring på, hvorfor vi nu skal vænne os til nok en underholdnings-tjeneste ved siden af alle de andre.

Det nye YouSee Play skal erstatte YouSee TV, der vist aldrig er blevet den succes, som telegiganten havde forventet.

YouSee TV har stoppet for nye kunder, og fra slutningen af september satser YouSee altså på det nye Play produkt.

YouSee Play skal bl.a. markedsføres på at indeholde det største udvalg af streaming tjenester på det danske marked – nemlig fem.

Desuden skal Play være meget mere fleksibel end sin forgænger. Danskerne ønsker nemlig at kunne skræddersy deres underholdning. De vil slippe for få tv-kanaler og streaming-tjenester trukket ned over hovedet, som de alligevel ikke gider se.

Tilbage i 2014 fandtes der allerede et YouSee Play produkt. Indhold og logo til den nye service kommer dog nok til at se anderledes ud. (Foto: YouSee)

YouSee var i sin først på markedet med Bland Selv, der siden er blevet lystigt kopieret af rivalerne. Med Play vil YouSee igen tage en klar føring.

Play er en slags tv-pakke uden fast indhold af kanaler. Man vælger frit, hvad man vil se af både traditionelle tv-stationer og streaming tjenester. Hele herligheden skal kunne sælges til priser fra 299 kroner pr. måned.

Intentionen med YouSee Play er samtidig at gøre kanal-valget mere gennemskueligt. Det skal være lettere at se, hvor priserne på tv-rettigheder er steget voldsomt på det seneste.

Med frit valg på alle hylderne vil de dyrere valg typisk være dem, hvor tv-udbyderne skal betale ekstra. Det gælder især rettighederne til at vise sport.bl

YouSee Play bliver den eneste danske udbyder med de fem mest populære streaming-tjenester Netflix, Viaplay, HBO Max, TV2 Play og Disney+.

Play fungerer via YouSees tv-boks og kan bruges på alle familiens enheder. Det nye produkt kan købes fra slutningen af september. Antenne- og bolig-foreninger får adgang lidt senere….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nokia vil være grønnere