Vi er mest bange for batteriet

Nyt liv i en legende

(Foto: Logitech)

(Opdateret) Tilbehørs-giganten Logitech har omsider givet en af verdens mest kendte spil-mus en tiltrængt overhaling.

Det er Logitech G502. der nu kommer i tre opfriskede X-versioner – G502 X med kabel, den trådløse G502 X Lightspeed og luksus-modellen G502 X Plus, der har integreret lysshow.

Logitech sparer ikke med tillægs-ordene, når man præsenterer de nye mus med ”banebrydende nyskabelser, som giver den bedste spil-oplevelse, man kan få på markedet.”

(Foto: Logitech)

Hvor meget der ligger rent praktisk i de fine ord, må afprøves ved en senere test. Men i hvert fald er et af fremskridtene at introducere hybride Lightforce optisk-mekaniske switches i musene.

Godt nyt for ivrige gamere, fordi det er første gang, at Logitech anvender optiske switches – kontakter – i sine mus. De vil formentlig være mere holdbare og driftssikre end traditionelle af slagsen.

Logitech selv forklarer, at de nye kontakter reagerer lynhurtigt – har lav såkaldt ”latency” – uden at det går ud over det følbare og ”sprøde” klik, som mange spil-entusiaster elsker.

Så mange dele består en G502 X mus af. (Foto: Logitech)

Forbedringer er der også kommet i det ydre design. Knappen til justering af musens følsomhed (DPI) kan nu flyttes af hensyn til forskellige håndstørrelser – eller den kan fjernes helt.

Det ikoniske scroll-hjul vejer mindre end tidligere. Hjulet kører mere præcist og er mere stabilt. Det kan lyde som en småting, men spørg entusiastiske gamere

Endelig er musens krop gjort meget lettere gennem anvendelse af et tyndere chassis med stor stivhed og ergonomi i udformningen.

De nye G502 X mus rummer en Hero 25K sensor med stor præcision og maksimal hastighed på 400 tommer pr. sekunder (IPS).

De kører op til 130 timer på en batteri-opladning og vejer omkring 130 gram. De har 15 programmerbare knapper og kan oplades trådløst via Logitechs Powerplay musemåtter.

Endelig kan de nye mus kobles til G hubben, så de kan betjenes med den samme modtager som andre Logitech mus eller firmaets gamer-tastaturer.

Alle tre nye mus fås i sort eller hvidt. De kan købes fra slutningen af august til priser på 649 kroner for G502 X med ledning, 1.0999 for den trådløse G502 X Lightspeed og 1.299 kroner for G502 X Plus med integreret lysshow….

G502 X Plus musen har integreret lysshow. (Foto: Logitech)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi er mest bange for batteriet