Netflix med reklame koster 60 kroner

Mobilen for minimalister

(Foto: Light Phone Inc)

Mens smartphones bliver større og større og mere avancerede, er der nogle få fabrikanter, som prøver at gå den modsatte vej.

For eksempel satser Nokia i dag mere på ”gammeldags” feature-telefoner, der med deres design kan få nostalgien til at blomstre hos de fleste over 35 år. Og dem sælger Nokia faktisk rigtigt mange af.

Lille amerikanske Light Phone Inc går et trin videre. Faktisk et stort skridt. Firmaets nye Light Phone II kan knap nok kaldes en feature phone, for den indeholder kun få funktioner.

(Foto: Light Phone Inc)

Ideen med Light Phone II er nemlig at gøre brugen af mobiltelefoni så enkelt som muligt. Derfor indeholder mobilen kun de aller-nødvendigste features.

Den kan ringe og sms’e via 4G mobilnet. Man kan lytte til musik via Bluetooth og et hovedtelefon-stik. Man har også en lommeregner, en alarm, en notesblok og en lille afspiller til musik og podcasts.

Man kan sågar se navigation, hvis man downloader en særlig app til formålet fra Light Phones hjemmeside.

(Foto: Light Phone Inc)

Det er da egentlig pænt meget. Til gengæld kan man glemme alt om at surfe på internet, se videofilm, besøge sociale medier, skrive emails og den slags.

Fabrikanten siger rent ud, at Light Phone II er beregnet til at blive brugt så lidt som muligt. Den skal ikke forstyrre os i vores hverdag og lokke os til fristelser som online indkøb, gaming, netbank, video-chat osv.

Den nye minimalist-telefon kommer med et sort/hvidt e-ink display, der står tydeligt selv i sollys.

(Foto: Light Phone Inc)

Samtidig bruger den slags skærme meget lidt strøm, således at Light Phone II kan køre i adskillige dage på en batteri-opladning.

Ligesom mobiltelefoner for 20 år siden, inden smartphones erobrede markedet og vores hjerter.

Light Phone II dukker op i farverne sort eller grå. Den amerikanske udgave til 299 dollars eller ca. 2.250 kroner kommer i september – den internationale version i oktober….

(Foto: Light Phone Inc)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Netflix med reklame koster 60 kroner