Parasollen er glad for sol

Ekstra lyd til spillene

SteelSeries Arena 9 surround system. (Foto: SteelSeries)

Moderne games er meget andet end hurtige billeder og fængslende video-sekvenser. Ingen computerspil uden en god sound.

De fleste gamere bruger hovedtelefoner til formålet, fordi deres lyd ikke generer andre i boligen. Men skal flere høre med, eller spilleren træt af at have hørebøffer på eller i hovedet, bliver pc-højttalere nødvendige.

Det er man udmærket klar over hos det store dansk-baserede gamer-mærke SteelSeries, som derfor har lanceret de tre nye højttalere Arena 3, Arena 7 og Arena 9.

SteelSeries højttalerne byder på ægte surround sound via kun en enkelt USB-tilslutning. Hele sættet består af to front-vendte bokse, en center-højttaler, to trådløse surrond bokse og en subwoofer på 6,5 tommer.

(Foto: SteelSeries)

Alle tre nyheder er kompatible med SteelSeries egen Sonar Audio software, der også bruges i firmaets headsæt. De kan eventuelt suppleres med en trådløs Arena mikrofon med ClearCast støjreduktion.

Arena 3 boksen er bygget op omkring en fire tommers fuldtone-enhed i et basrefleks kabinet. Højttaleren kan fodres både trådløst eller via kabel.

Arena 7 er et to-vejs system med en nedadvendt subwoofer på 6,5 tommer til at levere de dybe toner. Højttaleren har også Bluetooth og USB, hvor sidstnævnte f.eks. kan bruges til at forbinde pc, Mac eller Sony PlayStation.

Topmodellen Arena 9 er markedets første højttaler, der kan levere 5.1 surround sound over et enkelt USB-kabel til pc’en. De ekstra surround bokse forbindes trådløst.

De tre nye højttalere er på markedet nu via SteelSeries’ hjemmeside. Arena 3 koster 1.149 kroner. Arena 7 skal man betale 2.499 kroner for, mens Arena 9 kræver 4.499 kroner.

SteelSeries Arena 7 højttalersæt. (Foto: SteelSeries)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Parasollen er glad for sol