Lav din iphone om til webcam

Syv nyheder fra Apple

(Foto: Apple)

Når Apple løfter sløret for sine vigtige produkt-nyheder lidt tidligere end normalt – nemlig den 7. september – skyldes det, at Apple på den måde kan komme før en eventuel recession til efteråret i sine hovedmarkeder.

Af samme grund skylder Apple sig også med at sende sine nye iPhones og iPads ud i butikkerne så hurtigt som muligt. Det vil sige, at man formentlig vil kunne købe dem allerede den 16. september.

Apple gør heller ikke, som de fleste analytikere havde ventet for blot en måned siden. Således får iPhone mini modellen en chance mere, selvom den har solgt rigtig dårligt i sammenligning med de øvrige telefoner.

De tre andre nye smartphones bliver så iPhone 14, iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, hvor de to Pro modeller skal udstyres med et nyt kamera på hele 48 megapixel.

Det er mange billedpunkter for Apple, mens kameraer med 50 MP billed-sensorer er standard hos Android selv langt nede i prisklasserne.

Til gengæld er der lidt forvirring blandt internets spåmænd, om Apple vil genoplive Plus navnet til en af sine nyheder. Sidst Apple brugte den betegnelse, var til iPhone 8 Plus.

Nogle Apple iagttagere mener, at Apple vil omdøbe den lille iPhone 14 mini til Plus. Andre, at den almindelige iPhone 14 får det ekstra navn klistret på.

At andre gætter på, at Apple kommer med en femte iPhone model med stor skærm, som

Til gengæld skulle det være ganske vist, at Apple også vil præsentere tre nye iPads den 7. september.

Det skal først og fremmest være 10. generation af den ”normale iPad med 10,2 tommers skærm.

Den suppleres af en iPad Pro 11 I fjerde generation og en sjette version af den større iPad Pro med 12,9 tommers display.

Vi får se om et par uger….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lav din iphone om til webcam