Amazon kopierer TikTok

Endnu bedre lyd til gameren

(Foto: SteelSeries)

Det store danske navn i udstyr til seriøse computer-spillere – SteelSeries – har i dag præsenteret sit hidtil mest ambitiøse headsæt.

Det har taget fire år at udvikle de nye Arctis Nova 7 hovedtelefoner. Målet var at genopfinde markedets bedste headsæt til gamere og samtidig flytte grænserne for den lydkvalitet, man kan opnå i forbindelse med computerspil.

Nova 7 bygger på SteelSeries’ eget Nova Acoustic System, der skal levere ægte Hi-Fi lyd med mulighed for 360 grader surround/ spatial sound.

I den integrerede mikrofon benytter SteelSeries samme lydteknologi som Formel 1 teams til deres kørere.

Det vil sige, at al baggrunds-støj filtreres fra, så brugerens stemme står klokkeklart. Hvor det er motorlyden, som skal sies bort i Formel 1, er det f.eks. støj fra klaprende tastaturer, baggrunds-råb fra tilskuere osv hos gameren.

Det nye headsæt kan køre med både Bluetooth og trådløs 2,4 GHz  kommunikation på samme tid.

Fra venstre Arctis Nova 1, Nova 3 og Nova 7 headsæt. www.steelseries.com

I praksis betyder det, at man kan tilslutte det både til ens smartphone og en computer, Mac eller spillekonsol og skifte lynhurtigt mellem dem. Oveni kan Arctis Nova 7 også fungere via kabel, som mange gamere foretrækker fremfor lyd gennem luften.

Endelig har Arctis Nova 7 hurtig opladning af sit batteri. 15 minutter ved stikkontakten kan give seks timers spilletid.

Nova 7 kan købes via SteelSeries’ hjemmeside til en pris af 1.499 kroner.

SteelSeries har også bernyttet lejligheden til at lancere to billigere headsæt. Nova 1 skal koste 549 og Nova 3 ca. 850 kroner.

Nova 1 kommer med et kabel og 3,5 mm jack-stik, der gør det lette headsæt kompatibelt med pc, PlayStation og Xbox. Hovedtelefonerne kommer også med AirWeave memory-skum i hovedpuderne og en støjreducerende mikrofon.

Nova 3 er også med kabel – her USB-C – men er noget mere opsigtsvækkende. Headsættet har nemlig integreret lysshow i 16,8 millioner farver, som brugeren kan skræddersy helt til sig selv.

USB-C stikket gør Nova 3 kompatibel med både pc, Mac, Nintendo, iPad, PlayStation og mobiltelefoner….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Amazon kopierer TikTok