Et Rolex i skjorte-ærmet

Kør åbent på el

(Foto: Polestar)

Egentlig var Tesla først ude med planerne om at bygge en åben sportsvogn med elmotor. Indtil videre har det dog kun været løfter, men meget lidt realitet fra den kant.

Derfor kan det meget vel være, at Polestar kommer først på markedet med en fræk elektrisk roadster.

Den svensk-kinesiske elbil fabrikant har nemlig meddelt, at firmaets luftige sportsvogn skal hedde Polestar 6 og komme til salg fra 2026.

(Foto: Polestar)

Polestar viste prototypen på sin roadster i foråret. Den gang som koncept under navnet Polestar O₂. Interessen fra markedet har siden været så stor, at man nu har besluttet at sætte sportsvognen i produktion.

Og sportsvogn er der bestemt tale om. Polestar 6 udstyres således med to elmotorer på tilsammen 884 hestekræfter, der sikrer en acceleration fra 0 til 100 kilometer i timen på under 3,2 sekunder. Tophastigheden skal ligge på over 250 km/t.

Polestar får en hardtop, der folder sig sammen via elmotorer og giver fri adgang til sol og fartvind på chauffør og passager.

(Foto: Polestar)

Spændende bliver det at se, om Polestar også vil indbygge en fjernstyret drone i den endelige produktions-model.

Ved præsentationen af konceptet tidligere på året vakte dronen stor opsigt, fordi den kunne flyve rundt om bilen og optage videoer, mens man kørte – og sende billederne til sociale medier.

Polestar vil i første omgang kun fremstille 500 nummererede eksemplarer af en speciel ”LA Concept” udgave. Den vil udelukkende kunne fås i en eksklusiv himmelblå lakering….

(Foto: Polestar)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et Rolex i skjorte-ærmet