Vi køber mindre online

Nu kan du betale for Snapchat

(Foto: Souvik Banerjee / Unsplash)

I forbindelse med streaming tjenester er det helt almindeligt, at man betaler ekstra for at få flere features og bedre muligheder.

Spørgsmålet er, om betalte abonnementer nu også er på vej ind i sociale medier, der ellers altid har været gratis. Dog med den betingelse, at så får brugerne en masse reklamer at se, når de læser og skriver indlæg.

Snapchat er nu det første sociale medie i Danmark, som man kan betale for. Ofrer man 35 kroner om måneden eller 369 kroner om året, får man adgang til Snapchat+ med mange eksklusive og eksperimenterende funktioner.

Omkring 26 procent af danskerne bruger Snapchat. Det er derfor meget mindre end Facebook (66 procent) og lige i hælene på Instagram (32 procent). Snapchat er samtidig meget større end TikTok og Pinterest, som anvendes af henholdsvis seks og fire procent af danskerne.

(Foto: Soheb Zaidi / Unsplash)

Internationalt er Snapchat mest kendt for at være det første billed- og video-baserede sociale medie. Snapchat har været meget innovativ, og mange af mediets gode ideer er siden blevet kopieret direkte af Facebook og Instagram.

Snapchat+ blev lanceret tidligere på sommeren i omkring 25 lande verden over. Nu sker det så også i Skandinavien og Danmark.

Som plus-abonnent har du bl.a. mulighed for at «pinne» en person og udpege vedkommende som bedste ven.

Desuden har man adgang til en såkaldt ”Rewatching Indicator”, der viser, hvor mange mennesker som har set ens indlæg flere gange.

Endelig har man rådighed over flere ikoner, ligesom ens profil bliver markeret med et særligt badge. I går fik Snapchat+ abonnenter i øvrigt en hel række ekstra funktioner….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi køber mindre online