Det største OLED tv i verden

Messenger får kryptering

(Foto: Meta)

Meta – det tidligere Facebook – har længe arbejdet på at skabe bruger-til-bruger kryptering af alle sine meddelelses-apps.

Indtil videre er det kun WhatsApp, der har denne ekstra sikkerhed, men Facebook Messenger er på vej.

Meta oplyser, at man har indledt prøvekørsler hos en begrænset antal Messenger brugere. Meningen er, at kryptering skal være standard – default – for alle, der benytter den populæe besked-app.

(Foto: Meta)

Krypteringen skal ikke kun omfatte almindelige Messenger meddelelser, men også chats. Fremover behøver man derfor ikke tænde for “Secret Conversations” funktionen, når man vil tale privat med sine venner.

Meta vil også teste sikker lagring af krypterede Messenger chats. Den vil give brugerne adgang til at hente gamle chats frem igen, hvis de f.eks. mister deres mobil eller ønsker at genlagre samtalen på en ny enhed.

Meta vil tilmed give sine Messenger brugere frihed til selv at vælge den database i skyen, hvor de vil lagre deres gamle chats. iPhone brugere kan f.eks. gøre det i iCloud.

(Foto: Meta)

Denne feature vil I første omgang kun blive åbnet for Messenger brugere på mobiltelefoner – iPhone eller Android. Pc- og Mac-brugere må venteed en web-version.

Blandt de andre nye features, som Meta vil prøvekøre I den commende tid, er bl.a. ”unsend” af meddelelser og muligheden for at sende svar til Facebook Stories via krypterede chats.

Alle disse nyheder til Messenger bliver nok først rullet ud sidst på året eller i 2023….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det største OLED tv i verden