Chromebook tåler næsten alt

Lamper lavet af cd’er og fiskenet

(Foto: Philips / Signify)

Der er gået mode i genbrug af affald, som vi mennesker har smidt i verdenshavene. Tømte plastik-flasker eller kasserede fiskenet kan sagtens bruges til noget godt og elegant.

Et eksempel er Copenhagen Cartel, der laver bikinier og andre ting af gamle fiskenet. Copenhagen Cartel har så stor succes, at det lille firma nu har åbnet en ny butik i Københavns Lufthavn.

Nu kommer så næste forslag – nemlig at man henter sit lys i boligen fra lamper, der er fremstillet af kasserede cd-skiver og fiskenet.

De nye Philips MyCreation lamper fra Signify er 3D-printede og består af op til 100 procent genbrug – bortset fra elektronik og fatning.

(Foto: Philips / Signify)

Det betyder, at en MyCreation lampe i polykarbonat har et 75 procent lavere CO2 aftryk end en konventionelt produceret lampe i metal.

Den nye 3D-printede kollektion består af pendel- og bordlamper. De er tegnet af et internationalt hold af designere, der søger inspiration i jordens ressourcer, kulturer og aktuelle trends.

De nye lamper 3D-printes ”on demand” . Det vil sige, at Signify ikke har et lager af lamper. De printes og fremstilles først, når en kunde bestiller dem.

Kunden kan samtidig få sin egen personlige genbrugs-lampe ved at købe den online på  https://dk.mycreation.lighting.philips.com/ . Leveringstiden er ca. to uger….

Nogle af Philips’ nye lamper er lavet næsten 100 procent af gamle fiskenet, hevet op fra verdenshavene. (Foto: Philips / Signify)

Fiskenettene ender så via 3D printning med at se således ud. (Foto: Philips / Signify)

(Foto: Philips / Signify)

(Foto: Philips / Signify)

(Foto: Philips / Signify)

(Foto: Philips / Signify)

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chromebook tåler næsten alt