Husk forsikring til efterskolen

Disse mobiler købte vi i juli

(Foto: Samsung)

Der skete lidt af en revolution i juli måned:

For første gang i mange, mange måneder blandede Samsung sig i toppen af de flest solgte smartphones i Danmark. Et område, der normalt er totalt domineret af Apples iPhones.

Omvæltningen skete hos Telia, hvor Samsungs Galaxy S22 model fortrængte alle iPhones fra førstepladsen. Samsung erobrede såmænd også femtepladsen med sin S22+ model.

Leifshows viser hver måned salgslisterne fra både Telia og teleselskabet 3, og de plejer at ligne hinanden ganske meget. iPhone i toppen, og så kan der være nogle andre mærker, som slås om de nedre placeringer i Top-10.

Sådan ser julis hitliste også ud hos 3, mens de store forandringer er sket hos Telia. Ud over de to flotte placeringer for Samsung, har også Xiaomi sneget sig ind for en sjælden gangs skyld.

Derudover står der Apple iPhone på alle andre syv. Det er faktisk flere end normalt hos Telia, så man kan sige, at både Samsung og Apple havde fremgang i juli. Her er listen:

 1. Samsung Galaxy S22
 2. Apple iPhone 13
 3. Apple iPhone 13 Pro
 4. Apple iPhone 13 Pro Max
 5. Samsung Galaxy S22+
 6. Apple iPhone 11
 7. Xiaomi Redmi Note 11 Pro
 8. Apple iPhone 13 mini
 9. Apple iPhone SE
 10. Apple iPhone 12

Hos teleselskabet 3 ligner julis Top-10 sig selv. De fire øverste pladser er optaget af Apples seneste nye iPhone 13 modeller, mens Samsung har taget de fire nederste.

Ligesom hos Apple er danskerne ikke bange for at købe de dyre modeller. De ligger øverst, mens de billige kommer længere nede i rækken. Her er Top-10 listen hos 3:

 1. Apple iPhone 13
 2. Apple iPhone 13 Pro
 3. Apple iPhone 13 mini
 4. Apple iPhone 13 Pro Max
 5. Apple iPhone SE 3rd gen
 6. Apple iPhone 12
 7. Samsung Galaxy S22 Ultra
 8. Samsung Galaxy S22
 9. Samsung Galaxy A33
 10. Samsung Galaxy A53

Telia er det eneste danske teleselskab, der holder en løbende statistik over, hvilke mobiltelefoner danskerne er blevet trætte og giver i bytte for en ny. Lidt, ligesom når man køber bil.

Telias Recycle liste plejer at være totalt domineret af ældre Apple telefoner, fordi dem ligger der flest af ude hos danskerne.

I juli er der imidlertid også her sket en omvæltning. For første gang er der nemlig flere brugte Samsung telefoner end iPhones:

 1. Apple iPhone 11
 2. Samsung Galaxy S10
 3. Apple iPhone XR
 4. Samsung Galaxy S20 5G
 5. Samsung Galaxy S21 5G

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Husk forsikring til efterskolen