Spotify i god rytme

Bedre spil på iPhone

(Foto: Backbone)

Mobilspil er den hurtigst voksende del af gamer- og  e-sport-markedet. Ikke så mærkeligt, når man ser den kraftige udvikling, vi ser i processorer og skærme på smartphones.

På almindelige mobiler er spil dog ikke voldsomt komfortable at betjene udelukkende på en flad skærm. Så er det langt bedre at købe en decideret gamer-telefon, der har ekstra (fysiske) kontrolknapper integreret.

I samarbejde med tilbehørs-specialisten Backbone præsenterer Sony nu et alternativ, som forvandler en iPhone til en bærbar spillemaskine. Det sker med en særlig variant af sin PlayStation controller, der passer til Apple telefonen

Den nye Backbone One er officielt licenseret af Sony. Den er splittet op i to, som placeres i hver sin ende af iPhonen. I praksis kommer skærmen til at sidde i midten, som om man benyttede en bærbar PlayStation.

(Foto: Backbone)

Det er selvfølgelig også meningen. Når man vil spille PlayStation game titler på en iPhone, må apparatet da gerne ligne en Sony – ikke en Apple.

Backbone One er optimeret, så den passer godt til iPhone i både ergonomi og funktioner. Knappers placering svarer til en PlayStation ”DualSense” controller med ekstra menuer i Apples iOS app til formålet.

Den hedder ”PlayStation Now” og giver adgang til et stort antal Sony spil på en iPhone. Forbindelsen mellem controller og iPhone foregår via Bluetooth.

I princippet kan den nye Backbone One også fungere som iPhone-controller sammen med Xbox Remote Play, Steam Link, Geforce Now og andre cloud-baserede spilplatforme. Her vil det så også være muligt at bruge en USB-C forbindelse som alternativ til Bluetooth.

Backbone One til iPhone kommer i hvidt og koster 99 dollars eller cccc kroner, hvilket kan virke lidt dyrt for en spilcontroller. Omvendt er de fleste ting til Apple sjældent billige….

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spotify i god rytme