Fodbold-VM afgøres i Bella

Stor mobil til mini pris

(Foto: motorola

Langt de fleste nye smartphones, der bliver købt i dag, har 5G ombord. Ikke fordi folk har brug for 5G eller måske kan modtage 5G, hvor de bor – men fordi man gerne vil være fremtids-sikker og med på moden.

Der findes dog stadig masser af danskere, som sagtens kan undvære 5G. De vil bare have en billig smartphone med pænt stor skærm og ok kameraer. Desuden vil 4G fortsat være dominerende her i landet, så længe de har den her mobil.

Motorola, der må være verdensmester i antal mobilmodeller, har en ny ”baby” på vej. Lille i pris -1.800 kroner – men pænt stor i skærm, kameraer og batteri for det beskedne beløb.

(Foto: motorola

 

Moto g32 er det hidtil “mindste” medlem af Motorolas moto g-familie. Den kommer med en 6,5 tommers LCD-skærm i Full HD+ grafik og hurtig 90 Hz billed-opdatering. Det er vi ikke vant til at se helt nede i denne prisklasse.

Motoren ombord er Qualcomms budget-klasse processor Snapdragon 680 med otte kerner. Den assisteres af 4 eller 6 GB RAM, men kun 64 GB lager. Heldigvis kan man udvide til maksimalt 1 TB ved hjælp af Micro-SD kort.

Kameraer er der tre af på ryggen: Hoved-objektivet er på almindelige 50 megapixel, mens vidvinkel skydes med en 8 MP sensor og nærbilleder i makro med en 2 MP linse.

(Foto: motorola

Batterier er med 5.000 mAh over gennemsnitligt stort. Tilmed kan det lade hurtigt op med 30 watt. Igen rigtig pænt for en telefon under 2.000 kroner.

otorola moto g32 måler 162 gange 74 gange 8,5 mm og vejer 184 gram. Telefonen fås i farverne Mineral Gray, Satin Silver og Rose Gold.

Moto g32 virker som en rigtig god begynder-telefon eller som den oplagte mobil nummer to. Den kan sagtens bruges til de fleste mobilspil på grund af sit hurtige display – og så kan telefonen køre længe på en opladning….

(Foto: motorola

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fodbold-VM afgøres i Bella