København nummer 6 i e-sport

Lad ET lade din mobil op

(Foto: Numskull)

Tilbage i maj var det præcist 40 år siden, at en af verdens mest kendte science-fiction film – Steven Spielbergs ”E.T” havde premiere på filmfestivalen i Cannes.

Lidt forsinket kommer nu en række sjove gadges, der fejrer det lille venlige rumvæsens  runde jubilæum her på denne fjendske jord.

En af dem er den nye ”E.T” variant af Numskulls Power Idolz trådløse opladere. De ligner ikke traditionelle opladere til mobiler, men snarere en opretstående figur med et karakteristisk bryst.

(Foto: Numskull)

Torsoen er nemlig enten en VHS-kassette eller en spil-cartridge med en eksakt kopi af originalen. Den trådløse oplader er så figurens hoved.

Den seneste i serien er ”E.T. The Extra Terrestrial” med rumvæsenets klodsede fødder og meget lange fingre til at holde mobiltelefonen på plads eller fylde den med ny energi.

Når man ikke lige har mobilen stående på ”E.T” dokken, viser den forsiden af en VHS kassette af den berømte film frem.

(Foto: Numskull)

Filmen har i øvrigt være en kæmpe-succes – og ikke kun hos publikum. ”E.T” kostede 10,5 millioner dollars at lave og har indtjent mindst 793 millioner.

Selvfølgelig har denne nye mobil-oplader også en af de detaljer med, som man husker bedst fra filmen – E:T’s lysende pegefinger. Den tændes, så længe mobilen lader op – men kan desværre ikke kurere sår og sygdomme som i filmen.

Numskull tager 50 dollars eller ca.   kroner for den skægge nye Power Idolz E.T. Wireless Charging Dock….

I anledning af E.T’s 40-års jubilæum har NECA bl.a. lanceret syv figurer i 1/7 format, der alle illustrerer en berømt scene fra filmen. (Foto: NECA).

(Foto: Numskull)

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

København nummer 6 i e-sport