Lad ET lade din mobil op

Dette er en Windows pc

(Foto: HIGOLE)

Jeg har mange gange skrevet, at en moderne smartphone er lige så kraftig som en pc – men bare mindre. I dag kan jeg demonstrere det med et konkret eksempel:

Den nye HIGOLE Gole 1 er faktisk en rigtig rigtig Windows 11 pc forklædt som en (lidt buttet) smartphone.

Den lille pc fra Kina rummer som standard en lidt brystsvag Intel Celeron J4125 processor, så man skal nok ikke bruge den til de mest avancerede spil.

(Foto: HIGOLE)

Men med sine 8 GB RAM og 128 GB lager og 5,5 tommers touch-skærm kan den fint bruges som en mini-tablet. Skærmen kan således vise billeder og video i ægte 4K kvalitet.

HIGOLE tilbyder desuden, at man kan opgradere med en stærkere Intel Celeron N4000 processor med to kerne og seks watt eller en Celeron J4125 motor på 10 watt og med fire kerner. Så hedder varianten Gole 1 Pro.

Hånd-pc’en kommer med indbygget batteri, Bluetooth 5.2, Wi-Fi 6 og to HDMI-porte kan man sagtens udvide med større skærme og et rigtigt tastatur..

(Foto: HIGOLE)

Derudover kommer den bette pc med højttaler, mikrofon, webcam, ét USB-C og fire USB-A forbindelse, et 3,5 mm audio stik, Gigabit Ethernet plus en microSD kortlæser.

Det er altså en komplet Windows-pc, man står med i hånden. Bogstaveligt talt.

HIGOLE samler i øjeblikket med stor succes kapital via Crowd Funding på iværksætter portalen Indigogo. Det ønskede beløb er allerede overtegnet 12 gange.

Interesserede kan dog fortsat forudbestille et eksemplar til sig selv til en særpris fra 1.450 kroner. Med de større processorer stiger prisen på Pro varianten så til 1.600 og 1.700 kroner, hvilket jo ikke er mange penge….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad ET lade din mobil op