Gamle cd’er bliver til bio-sensorer

Hvis Nothing laver et ur

(Foto: JunSeo O)

Da den tidligere OnePlus stifter og topboss Carl Pei viste sit første Nothing produkt for godt et år siden, var der nogle få, som mente, at Nothing buds (1) sagtens kunne være begyndelsen på en modetrend. Øretelefonerne var nemlig gennemsigtige.

Nu er Nothing så landet på det danske marked med sin første smartphone. Nothing phone (1) er nemlig også gennemsigtig.

Mobiltelefonernes eller så diskrete bagsider, hvor monotonien ellers kun brydes af et kamera-modul oppe i hjørnet, bliver pludselig et aktivitets-center hos Nothing.

(Foto: JunSeo O)

 

Straks er kopierne dukket op: I Kina er andre smartphones dukket op med ”livlige” bagsider, og selvfølgelig kan man købe separate covers, så man kan få sin iPhone eller Samsung til at ligne en Nothing telefon.

Næste logiske trin for Nothing kunne være et smartwatch i samme transparente outfit. Hvordan det kunne se ud, viser den sydkoreanske design-studerende JunSeo O.

Han har taget Apple Watch som forbillede, men har forvandlet urkassen og betjening til noget, der sagtens kunne blive til et Nothing watch (1).

(Foto: JunSeo O)

 

JunSeo O forestiller sig, at det 45 mm store ur sidder i en delvis transparent urkasse af keramik.

Bagpladen er af gennemsigtigt glas, og man kan tydeligt se knappers og krones mekaniske funktion.

Tilmed er sensorer på bagsiden løftet en smule op fra urkassen, så de berører huden mere konstant end på de fleste andre smartwatches.

(Foto: JunSeo O)

Endelig er urremmen enten hvid eller sort, så den matcher urkassens farve – eller for den sags skyld bærerens Nothing phone (1) i hånden og Nothing buds (1) i ørerne.

Det bliver spændende at se, om Carl Pei og co. lader sig inspirere af den unge koreanske designer – eller måske allerede har et eget Nothing ur på vej.

Indtil videre må vi nøjes med at kigge på denne flotte prototype af verdens første gennemsigtige smartwatch….

(Foto: JunSeo O)

(Foto: JunSeo O)

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gamle cd’er bliver til bio-sensorer