5,4 mio. Twitter brugere til salg

Motorola hurtigere ude end Samsung

(Foto: Motorola / Weibo)

(Opdateret) Når man har en ny mobiltelefon på vej, gælder det ikke kun om at fylde den med interessante nye features og lancere den til en pris, som et stort publikum finder attraktivt.

Som fabrikant skal man også finde den rette timing. Det er nemlig ikke uvigtigt, hvornår man præsenterer sin nye mobil. Det skulle jo nødigt være samtidig med en konkurrent, hvor man risikerer at blive overset med sit produkt.

Det er formentlig årsagen til, at Motorola natten til i dag har meddelt via det kinesiske sociale medie Weibo, at firmaets nye Razr f foldemobil får premiere den 2. august.

Det er præcist en uge, før Samsung viser sine nye Galaxy Z Flip 4 og Z Fold 4, der bliver Motorola-nyhedens største rivaler på markedet.

Ligesom sine forgængere skal den nye Moto Razr dryppe af nostalgi. Den skal nemlig minde om den første Razr, der var en mega bestseller for tyve år siden. Før iPhone og Android var opfundet.

Motorolas første to forsøg på et comeback for Razr i smartphonens tidsalder blev ingen succes. Telefonerne var for dyre og svagt-brystede og kunne derfor ikke konkurrere med Samsungs to folde-mobiler.

I design skal den nye Moto Razr 2022 lægge sig op ad Samsungs storsælgende Galaxy Z Flip model:

Den nye Moto Edge 30 Ultra ventes at blive markedets første smartphone med 200 megapixel kamera. (Foto: Motorola / Weibo)

Razr får således et indvendigt OLED-display på 6,7 tommer og et ydre på tre tommer, som man kan kigge på, når telefonen er klappet sammen.

Processoren ombord bliver Qualcomms seneste Snapdragon 8+ Gen 1, som også skal være motorer i Samsungs kommende fjerde generation af foldemobiler. To kameraer på ryggen skal der også være med et hoved-objektiv på 50 megapixel.

Sammen med den nye Razr 2022 vil Motorola også præsentere en ny toptelefon i mere konventionelt design. Den skal hedde Moto Edge 30 Ultra i Europa, mens kineserne køber den som Moto X30 Pro.

Den nye telefon, der blev kaldt Frontier som prototype, ventes at blive Motorolas nye flagskib. Det skal konkurrere med Samsungs Galaxy S22 Ultra, OnePlus 10 Pro eller iPhone 13 Pro Max på det danske marked.

Også denne nye Motorola får den seneste Snapdragon 8+ Gen 1 processor, men endnu mere spændende lyder kameraerne ombord:

Moto Edge 30 Ultra ventes nemlig at blive markedets første mobiltelefon med et 200 megapixel kamera.

Det kommer i skikkelse af Samsungs Isocell HP1 billedsensor, som sydkoreanerne først vil bruge i sine egne Galaxy telefoner fra næste år.

Endelig kommer den nye Motorola med super-hurtig opladning på 125 watt af det store 5.000 mAh. Glem alt om fordums ventetid på at fylde sit batteri op.

Motorolas verdens-premiere på Razr 2022 og Edge 30 Ultra foregår i Kina, der er mærkets nye hjemmebane, efter at pc-giganten Lenovo købte det for nogle år siden. Formentlig dukker de to nye telefoner først op i Europa efter sommerferien….

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5,4 mio. Twitter brugere til salg