Netflix skrumper stadig

Ingen Galaxy S22 FE i år

(Foto: Samsung)

Samsung var allerede meget sent ude med den seneste FE-udgave af sin Galaxy S telefon.

Efter flere måneders rygter om, at Samsung ville droppe den skrabede S-mobil, dukke Galaxy S21 FE så først op i foråret 2022. Længe efter, at Samsung havde præsentere de nye S22 telefoner.

Meget kunne tyde på, at samme procedure vil gentage sig til efteråret. Da får vi ikke – som mange venter på – en S22 Fan Edition. Den kommer først i 2023 og vil så måske blive kaldt for Galaxy S23 FE.

I det sydkoreanske fagmedie ”The Elec” forklarer Samsung forsinkelsen med, at der fortsat er chipmangel.

Man har derfor koncentreret sig om at fokusere på sine flagskibe Galaxy S22 og S22 Ultra og møde efterspørgslen på dem. De er dyrere end FE, og Samsung tjener flere penge på dem.

”Samsung havde oprindeligt planer om at fremstille tre millioner enheder af Galaxy S22 FE i år. På grund af chipmangel og det relativt stort salg af Galaxy S22 telefonerne i første halvår af 2022, har Samsung nu droppet FE modellen for i år. Processoren fra S22 FE bliver I stedet brugt I den storsælgende S22 Ultra,” skriver ”The Elec.”

Det særlige ved FE eller Fan Edition har været, at Samsung typisk udsendte denne version et halvt år, efter at de nye S-modeller var lanceret.

Det var om efteråret, hvor de noget billigere FE modeller også kunne genere Apple, der udsender sine nye iPhone generationer i september.

FE-modellerne har samme processor som deres dyrere søskende, men har fået skrabet lidt af de andre features som f.eks. kameraerne for at presse prisen ned.

Derfor sælger Samsung i øjeblikket Galaxy S21 FE for 5.300 kroner, mens en Galaxy S22 koster fra ca. 7.000 kroner…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Netflix skrumper stadig