Lav en kopi af Nothing

Nu virker Snapchat på pc og Mac

(Foto: Snapchat)

Flere af tidens mest trendy sociale medier er egentlig kun beregnet til mobiltelefoner. Ikke til pc og Mac, hvor hele udviklingen af sociale medier ellers begyndte med Facebook, Twitter. Google og LinkedIn.

De rent mobil-baserede sociale medier var til gengæld Instagram, TikTok, Snapchat og Whatsapp, hvor de fleste i dag også findes i web-versioner, der kan bruges fra en Windows-pc eller en Apple Mac.

Senest i rækken er nu Snapchat, hvis web-udgave skal være både bedre og mere effektiv i web-udgaven end den app, iPhone og Android brugere anvender.

Ligesom Instagram og TikTok gør Snapchat meget i visuelle indlæg. Det vil sige fotos, videoer, chat med billed på osv.

Nogle første testere af Desktop Snapchat påstår, at nyheden kan konkurrere direkte med Corona-pandemiens store bestseller Zoom.

De to apps har dog forskellig udgangspunkt. Hvor Zoom mestendels bruges i firmaer og til arbejds-relaterede video-møder, er Snapchat mest til sjov og ballade. Brugergruppen er nok også anderledes.

Meget interessant virker Snapchat web-udgaven kun på Google Chrome browseren, men ikke på f.eks. Apple Safari eller Microsoft Edge.

Ikke at det betyder noget. Chrome er den klart mest udbredte browser i verden og kan downloades gratis til både Windows og Mac.

Snapchat oplyser, at web-versionen kan bruge funktioner som Chat Reactions og Chat Reply. Lenses kommer først senere.

I første omgang har kun betalende Snapchat+ abonnenter adgang til web-udgaven og kun i lande som USA, Storbritannien, Canada, Australien og New Zealand. Hvornår andre markeder som f.eks. Danmark kommer med, vil Snapchat ikke oplyse….

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lav en kopi af Nothing