IT-kendisser på is

Mere smart lys til boligen

Wiz Pole gulvlampe. (Foto: WiZ)

I de senere år er danske hjem blevet meget mere farverige. I hvert fald når det gælder belysning. Alle sammen har nemlig fået smarte og app-styrede lamper og pærer.

De seneste nye af slagsen kommer nu fra WiZ, der er et datterselskab under Signify – som igen er det nuværende navn for Philips’ lysdivision.

Signify sælger også de mere kendte Philips Hue produkter. I det ydre kan de to mærker godt ligne hinanden. Den vigtigste forskel er, at Hue fungerer via en gateway, mens WiZ kører direkte på Wi-Fi netværket.

Mobile bordlampen kører på batteri og kan bruges både inde og ude. (Foto: WiZ)

Ligesom Hue nøjes WiZ heller ikke med at lanceret en enkelt produkt-nyhed eller to. Nej – der kommer en hel kollektion af intelligente lamper, pærer og styre-enheder.

Det er f.eks. den nye WiZ Mobile bordlampe, som kan flyttes let rundt ved hjælp af et indbygget bærehåndtag – både ude og inde.

Lampen har er dual-zone design, så man kan vælge to forskellige farver lys på samme tid. Batteriet holder i 10 timer, og lampen koster 670 kroner.

Portable Button. (Foto: WiZ)

Den fleksible WiZ Pole gulvlampe leverer indirekte belysning, der skaber hygge. Lampen kan stilles lodret eller lægges på gulvet. Også den har dual-zone funktion, så den kan vise to farver lys på samme tid. Prisen er 970 kroner.

Dual Zone effekten virker, lige så snart lamperne er forbundet til Wi-Fi, Så kan man via en app på mobilen indstille lysstyrke, lys-farve og -temperatur. Alternativt bruger man en fjernbetjening eller sin stemme.

Hvis tingene skal gå hurtigt, rummer app’en en række faste lyseffekter som f.eks. Ocean eller Fireplace.

Up & Down væglamper. (Foto: WiZ)

Den nye WiZ Portable Button kan bruges som en lille bærbar lys-kontakt og -dæmper, der kan styre lamper og pærer fra en afstand op til 15 meter. Kontakten kommunikerer direkte med lyset, så den også virker, når Wi-Fi netværket er nede. Den koster 230 kroner.

WiZ udvider også sit sortiment med nye modeller og varianter af kendte loftlamper. Der gælder f.eks. den minimalistiske Rune, der har en diameter på 40 centimeter. WiZ Rune fungerer med Dual-Zone. Prisen er her 1.050 kroner.

Tilsvarende kommer loftlampen WiZ SuperSlim nu i to størrelse – 43 og 55 cm – ligesom serien af Wiz Imageo spotlamper udvides med en rund model med tre spots og en firkantet med fire.

Endelig er der kommet den skægge væglampe Up&Down Wizx Spot, der lyser både opad og nedad. Pærerne kan styres separat eller sammen. Den koster 670 kroner….

WiZ Rune loftlampe. (Foto: WiZ)

WiZ Imageo spotlamper. (Foto: WiZ)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IT-kendisser på is