Google taber unge til TikTok

Tastaturet er et lysshow

(Foto: Angry Miao)

Hvis du hører til dem, der gerne vil have, at dit tastatur vækker lige så meget opsigt som det, du skriver med tasterne, er det nye Cyberboard R2 det helt rigtige.

Tilmed skal Cyberboard være helt musikalsk. I hvert fald ligner det mere en disc-jockey pult end en skrivemaskinen, og fabrikanten Angry Miao fortæller, at den har ladet sig inspirere af 1960’ernes Le Smoking modebølge.

Le Smoking var det første mørke jakkesæt skabt alene til kvinder. Berømte Yves Saint Laurent viste det i 1966, og Le Smoking blev vildt populære i både modeverdenen og hos publikum.

(Foto: Angry Miao)

I 2013 genoplivede mode-designeren Hedi Slimane den blanke smoking og forvandlede den til uniformen for den kendte elektro-musik duo Daft Punk.

Angry Miao mener, at pc-brugere er lidt som musik. De skaber lyde og rytmer, når de tamper i tastaturet.

Nogle gør det langsomt og med pause – ligesom i en tango. Andre lader fingrene danske hurtigt over tasterne – som i en salsa.

(Foto: Angry Miao)

Tilmed er især tastaturer på gamer-pc’er blevet de rene lysshows, hvor deres indbyggede RGM lamper skifter belysning alt efter, hvilken app eller spil man benytter.

Cyberboard R2 skal flytte forbindelsen mellem musik, computer og mode op i et helt nyt niveau, hvor kunst og tech mødes i et nærmest psykedelisk disco party.

Det indre af Cyberboard R2 er bygget op omkring en aluminiums-ramme, som er poleret i flere omgange for at skabe en spejl-lignende effekt.

(Foto: Angry Miao)

Fronten på tastaturet står nærmest i kontrast til de matsorte sider, der skal give mindelser om Le Smoking jakkesættene.

De baggrunds-belyste taster skinner så som pailetter på sort baggrund. Som et billede af Daft Punk på koncern-scenen.

Det helt unikke ved Cyberboard R2 i forhold til andre gamer-tastaturer er dog dets eget store lyspanel, hvor LED-lamperne kan dæmpes i 256 trin.

Displayet kan bruges både til at vise bogstaver og tal, animationer, egne lys-kompositioner eller blot fungere som et lysshow, der kører i rytme med indtastningen eller den musik, man henter ud af sin pc.

Cyberboard R2 har mekaniske taster – naturligvis – og fungerer både trådløst og med et USB-C kabel. Et antal taster er reserveret til multimedia opgaver.

Cyberboard R2 fås både i en dybsort og i en mangefarvet model. Det koster mellem 670 og 826 dollars – det er fra 5.000 til 6.250 danske kroner….

(Foto: Angry Miao)

(Foto: Angry Miao)

(Foto: Angry Miao)

(Foto: Angry Miao)

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Google taber unge til TikTok