Digitale nomader tjener godt

Projektoren ser retro ud

(Foto: NOMVDIC)

Projektorer var tidligere noget, man havde fast installeret i møderum eller privat hjemme i stuen som erstatning for et stort og dominerende tv-apparat.

Her i de seneste par år er bærbare projektorer blevet mere udbredt. Nu skal det være mere praktisk og bekvemt at tage sine store skærmbilleder med overalt. På camping, til eksterne kurser, til sommerhuset eller rundt i virksomhedens filialer.

Designet er også begyndt at betyde noget for projektor-fabrikanterne. Især hjemme i stuen vil folk ikke have en stor hvid og anonym plastik-boks stående.

(Ilustration: NOMVDIC)

Hvor de fleste projektor-fabrikanter forsøger at gøre deres produkter så lidt synlige som muligt, går NOMVDIC den præcist modsatte vej.

Firmaets nye X300 Smart Portable Speaker and Projector vækker opsigt på grund af sit skægge retro design. Nyheden ligner snarere en rejse-grammofon fra 1960’erne end et high-tech apparat fra 2022.

Det skal man nu ikke lade sig narre af. X300 rummer nemlig LED-lamper, der kan blæse et video-, tv- eller pc-billede op i 100 tommers format

(Foto: NOMVDIC)

På lydsiden er X300 måske endnu mere imponerende. Indenbords sidder nemlig en 300 watts Class-D forstærker, to mellemtone- / diskant-enheder og to basser. Alle udviklet og bygget af det kendte Hi-Fi mærke Harman Kardon.

Det er meget bedre end, hvad man ellers finder af lyd i projektorer. Desuden gør det X300 velegnet som bærbar Bluetooth højttaler til streamet musik, når den ikke lige bruges til video eller præsentationer.

Som nævnt kommer retro-projektoren med Bluetooth, men den har også Wi-Fi samt stik til USB-CF, HDMI og aux, så den kan forbindes med kabel til et eksternt lydanlæg.

Endelig sørger det indbyggede batteri på 10.000 mAh for, at X300 kan spille musik i seks timer og vise film i tre timer på en opladning.

NOMVDIC samler i øjeblikket med succes penge til en storproduktion via Crowd Funding på iværksætter-portalen Indiegogo.

Her kan interesserede stadig forudbestille et eksemplar af X300 til sig selv en særpris af 799 dollars eller knap 5.900 kroner….

(Ilustration: NOMVDIC)

(Foto: NOMVDIC)

(Ilustration: NOMVDIC)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Digitale nomader tjener godt