Pas på mobilen i varmen

Højttaleren til det hele

(Foto: ZONE)

De fleste fabrikanter af bærbare Bluetooth højttalere praler med, at deres produkter kan tåle at blive brugt. Det vil sige, at de er (nogenlunde) vand- og støvtætte eller har stødpuder indbygget, så de overlever lidt bump og stød.

Finnerne bor i et ret ekstremt land. Ikke kun, fordi de har de krigslystne russere som nærmeste nabo. Klimaet oppe i nord kan også gå til yderligheder. Knaldhård frost, der så bliver afløst af svedende varme saunaer.

Den nye ZONE højttaler fra Finland klarer det hele. Den spiller gerne op i en sauna eller et dampbad. Den kan også sagtens tåle vand-plask og snavs fra en strand eller kanten af en svømmepøl eller jacuzzi. Og så er den ikke bange for vinter og frost.

(Foto: ZONE)

Men ZONE kan meget mere: Den har indbygget og programmerbart lys, så den fungerer fint som hyggelampe om aftenen eller natten,

Og apropos hygge: Toppen af ZONE højttaleren kan bruges til at holde vin, vand og øl kølige. Inklusive isterninger i massevis.

ZONE måler 27,5 centimeter i højden og 26,5 cm i diameter. Højttaleren er vandtæt efter IPX4 standarden og kan spille 10 timer på en opladning af batteriet.

De to indbyggede forstærkere driver en subwoofer på 76 mm i diameter og to mellemtone/diskant-enheder på 52mm. Tilsammen skal de kunne give 40 watt over et frekvens-område på 40 til 20.000 Hz (-6 dB).

Der er naturligvis trådløst Bluetooth 5.0, så man kan streame musik fra mobil, tablet eller laptop. To ZONE enheder kan forbindes med hinanden for et bedre stereo-bilede.

Alternativt kan man f.eks. koble sit tv med ZONE via USB- eller AUX-stik. Det kunne da se hyggeligt ud med to af højttalerne med indbygget hyggelys på hver side af sommerhusets fjernsyns-skærm.

ZONE har vundet en Design from Finland pris, og fabrikanten har sørget for at patentere og model-beskytte sin nye højttaler i mange lande. Det kan man godt forstå, for blandingen af lyd, lys og væske-beholder har man ikke set før.

Den skægge finske højttaler fås i farverne sort og hvid. Den kan købes online via Nordic Innovation Shop her, hvor den koster 369 euro eller knap 2.800 danske  kroner pr. styk….

(Foto: ZONE)

 

ZONE som tv-højttalere. (Foto: ZONE)

Musik og drinks ved jacuzzi’en. (Foto: ZONE)

Højttaleren kan larme nok til et mindre party. (Foto: ZONE)

Hi-Fi i saunaen. (Foto: ZONE)

(Foto: ZONE)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pas på mobilen i varmen