Tysk kvalitet i ørerne

3 har nu 60 pct. 5G dækning

(Foto: Shutterstock / Teleselskabet 3)

TDC med YouSee er fortsat det eneste teleselskab, der har rullet 5G tilnærmelsesvist ud i hele Danmark. Konkurrenterne er i gang, og 3 kan nu meddele, at man nu er nået op på 60 procent dækning med 5G og moderniseret 4G.

Teleselskabet 3 har travlt med at rejse nye master og opgradere sine nuværende og kan derfor tilføje 19 nye kommuner, der får den nye hurtige mobil-teknologi. Inden årets udgang vil 3 dække stort set hele landet.

5G er ikke kun et modefænomen for dem, der vil have den nyeste smartphone. Med den hastighed, som danskernes data-forbrug på mobilen stiger, bliver der hurtigt brug for den ekstra kapacitet i 5G netværkene.

De 19 nye kommuner, som nu får 5G fra 3, er Allerød, Billund, Brøndby, Brønderslev, Fredensborg, Frederikshavn, Faaborg-Midtfyn, Glostrup, Gribskov, Hillerød, Hjørring, Høje Taastrup, Mariagerfjord, Morsø, Næstved, Rebild, Roskilde, Rødovre og Solrød….

Teknikerne fra 3 har travlt med at rejse nye 5G master og opgradere de nuværende.. (Foto: 3)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tysk kvalitet i ørerne