Tesla stødt af tronen

Se verdens tyndeste ur

(Foto: Richard Mille)

I de seneste par årtier har den lille schweiziske urfabrik Richard Mille etableret sig som udvikler af eksklusive og meget komplicerede tidsmålere. Mekaniske naturligvis – ikke digitale smartwatches.

Denne gang sætter Richard Mille en ny verdensrekord i tykkelse – eller rettere det modsatte. Hans nye RM UP-01 Ferrari er ganske enkelt det tyndeste armbåndsur, som nogensinde er bygget.

Det måler bare 1,75 millimeter på sit fedeste sted. Det er præcist 0,05 millimeter smallere end den hidtidige rekordholder – Octo Finissimo Ultra fra Bulgari. Det er 1.8 millimeter.

(Foto: Richard Mille)

Hele mekanikken det nye Richard Mille ur sidder på 1,18 millimeter. Det indeholder et komplet Calibre urværk med timer, minutter og sekunder vist. Selv en lille funktions-vælger er der blevet plads til.

Metalpladen, som værket sidder på, er samtidig ekstremt solid. Den kan f.eks. modstå accelerationer på over 5.000 Gs. Samtidig er hele uret vandtæt helt ned til vanddybder på 10 meter.

Ur-freaks med tegnebogen i orden vil sikkert glæde sig over, at man faktisk godt kan købe et Richard Mille RM UP-01 Ferrari. Der fremstilles 150 styk, og hvert af urene koster den nette sum af 1.888.000 dollars. Det svarer til ca. 14 millioner danske kroner….

(Foto: Richard Mille)

(Foto: Richard Mille)

(Foto: Richard Mille)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tesla stødt af tronen