Roskilde satte data-rekord

Telenor får bedre Wi-Fi

(Foto: Telenor)

Danmarks næststørste teleselskab Telenor er i fuld gang med at indføre en ny software-løsning, der vil give selskabets fiber- og DSL-gateways samt Wi-Fi 6 repeatere ude hos kunderne en betydelig hurtigere internet-oplevelse.

Den nye software leveres af det franske firma SoftAtHome, der har speciale i løsninger til bredbånd, video og online analyse.

Telenor får franskmændenes WifiON løsning, der automatisk vælger den bedste Wi-Fi kanal på hver ”access point” enhed i hjemmet – afhængig af brugernes belastning af hjemmets trådløse netværk.

Ifølge SoftAtHome vil selv brugere af Telenors MaxSpeed abonnement opleve forbedringer i hastighed og stabilitet. Den skal nu være Danmarks bedste.

WifiON er allerede rullet ud til Telenors private DSL- og fiber-kunder i andet kvartal. De har nu fået et lynhurtigt Wi-Fi netværk i hjemmet, hvor hastigheden kan nå op på 1 Gb pr. sekund.

En hurtig og stabil internet.-forbindelse er blevet vigtig for mange flere mennesker under Corona, hvor de brugte den til f.eks. videomøder. (Foto: Telenor)

SoftAtHomes løsning er kompatibel med både Telenors nye bredbånds-routere og selskabets ældre hardware til hjemmet. Alle skal kunne mærke en forbedring i online hastigheden.

Lars Tyrø, der er chef for Telenors internet-division, oplyser, at WiFiON giver selskabet den første ”fully managed” Wi-Fi 6 løsning på det danske marked. Her sælges den som led i Telenors populære MaxSpeed tilbud.

Ifølge SoftAtHome ønskede Telenor at få forbedret sin internet-hastighed på rekordtid. Det lykkedes på kun ni måneder at implementere den smarte Wi-Fi software på alle Telenors Wi-Fi 6 produkter på kun ni måneder.

Det eneste, der mangler er den nye Wi-Fi 6 repeater, som rulles ud hos teleselskabets kunder i løbet af juli….

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Roskilde satte data-rekord