Hvad koster mobilen på rejse?

Apple Watch får krops-termometer

(Foto: Energepic.com (Pexels)

Der har længe gået rygter om et smartwatch, der kan måle bærerens krops-temperatur rimelig præcist.

Vi har blot ikke set det endnu, selvom bade Apple, Samsung, Xiaomi, Garmin og Huawei skulle kappes om at komme først med den vigtige feature.

Åbenbart er det sværere end som så at at lykkes, så uret på armen kan fortælle, når bæreren har feber. Personens puls og antal vandrede skridt i løbet af en dag kan alle smartwatches jo godt informere om.

Nu skulle Apple dog være meget tæt med et termometer i sin Watch. Det skal være blandt nyhederne i de nye urmodeller, som Apple vil introducere til efteråret.

Det bliver spændende at se, om Apple Watch Series 8 bliver det første ur, der kan vise, om bæreren har feber. (Foto: Polina Takelevitch / Pexels)

Formentlig bliver første generation af integrerede temperatur-målere ikke særligt præcise – og slet ikke, når man sammenligner med konventionelle termometre, som alle husholdninger har.

Men ifølge analytikeren Mark Gurman fra den amerikanske nyhedstjeneste Bloomberg skal sensoren i det kommende Apple Watch Series 8 være ok til at få et indtryk af, om ens kropstemperatur ligger inden for det normale område.

Termometret vil I givet fald være den største nyhed iApples næste generation Watch. S6 processoren vil være den samme som for to år siden. Design og størrelse kun lidt ændret i forhold til den nuværende Watch Series 7.

Apple vil også komme med nye udgaver af den billigere Watch SE, men det bliver uden krops-termometer….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad koster mobilen på rejse?