iPhone nummer ét i Kina

Hvis du er træt af farver

(Foto; BOOX)

Når du sidder hele dagen og kigger på en pc-skærm med tekster på, har du egentlig ikke brug for masser af kulører foran øjnene.

Tværtimod kunne det måske være en god tid at slappe sine øjne en smule af. Det kunne være med noget så sjældent som en ren sort/hvid skærm.

BOOX’ nye Mira Pro monitor bruger den såkaldte e-ink teknologi, der giver et billede, som ligger meget tæt på papir. Den har ingen stressendes baggrunds-belysning og bruger meget mindre strøm.

(Foto; BOOX)

Skærmen kan indstilles i fire trin – Normal Mode, Text Mode, Slideshow Mode og Video Mode.

Jeps – man kan godt se film, tv og video med BOOX, men reaktionstid og opdaterings-hastigheden er lavere end på konventionelle pc-skærme.

BOOX nyheden, der måler 25,3 tommer, har til en variabel ”refresh rate” – opdatering af billedet.

(Foto; BOOX)

I øvrigt er e-ink skærmens hastighed afhængig af pc’ens processorer. Jo stærkere motor i computere – desto hurtigere bliver displayet.

De tekniske data viser et 16:9 billedformat, 16 gråtone-niveauer og en grafisk opløsning på 3.200 gange 1.800 punkter.

Der er to indbyggede højttalere og fem porte – HDMI, mini-HDMI, USB-C plus en DisplayPort og et DC-stik. En justerbar stander medfølger, ligesom skærmen har standard VESA-beslag til ophængning.

Prisen er til gengæld lidt høj. På det amerikanske marked koster BOOX Mira Pro E-ink Monitor knap 1.800 dollars eller godt 13.000   kroner….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

iPhone nummer ét i Kina