Disse spil er de mest populære

Acer tablet har “ren” skærm

(Foto: Acer)

Acer, der er Danmarks fjerde-største pc-mærke, er bedst kendt for sine laptops og gamer-fokuserede computere. Det taiwanesiske mærke sælger dog også masser af Chromebooks til danske skoler – blandt dem også tablets med Googles styresystem ombord.

Den nyeste model af slagsen – Acer Chromebook Enterprise Tab 510 – kommer med flere nye features, der må tiltale både privatpersoner og brugere i skoler og virksomheder.

Tabletten er f.eks. udstyret med Cornings seneste Gorilla Glass med ”anti-microbial” belægning.

Den nye Acer tablet har fået forstærkninger i hjørnerne, så den kan tåle at falde fra 1,20 meters højde uden at tage skade. (Foto: Acer)

Den sørger for at holde virus, bakterier, støv, fedt, snavs og dårlige lugte fra skærm-overfladen. Et problem, som især mobiltelefoner og tablets lider under – og som blev ekstra aktuel under Corona pandemien.

Den nye Acer kommer også med Googles Chrome Enterprise opgradering aktiveret, så den fungerer sikkert for de mange ansatte, der arbejder via internettet skyer.

Indenbords sidder en Qualcomm Snapdragon 7c Gen 2 processor. Skærmen er på 10,1 tommer i 16:10 format og med en grafisk opløsning i Full HD+ – 1.920 gange 1.200 punkter.

Acer tabletten kan naturligvis udvides med et tastatur, så den fungerer som en lille laptop. (Foto: Acer)

Som standard har den nye Acer Chromebook et 8 megapixel kamera til video-møder, Bluetooth og Wi-Fi. Som ekstra-udstyr fås en 4G mobil-udvidelse, så man også kan bruge tabletten i områder uden Wi-Fi forbindelse.

Da tablets ofte bliver udsat for bump og skub undervejs, har Acer gjort sin nye Tab 510 mere robust end normalt.

Selve chassiset er meget solidt, og i hvert hjørne sidder ekstra beskyttere. De sørger for, at tabletten kan tåle at falde 1,2 meter ned på et gulv uden at gå i stykker.

Når Acer Chromebook Enterprise Tab 510 kommer til Danmark, bliver prisen 3.799 kroner inkl. moms…..

(Foto: Acer)

(Foto: Acer)

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Disse spil er de mest populære