Bedre lys til blogging

Udendørs lyd i Hi-Fi kvalitet

(Foto: Lodge)

Udendørs musik behøver ikke at være koncerter eller festival. I de seneste par Corona-år er det også blevet populært at tage sin egen lyd med ud i haven, til stranden, i sommerhus eller på skovtur.

For 20-30 år siden ville det have været med en ghettoblaster over skulderen. Nu om dage foregår det med streamet musik via mobiltelefonen og en bærbar Bluetooth højttaler.

Disse smarte lydbokse findes i alle størrelser og prisklasser. Nogle kan larme som et rock-orkester på scenen.’

(Foto: Lodge)

Andre har indbygget lysshow, mens kun få er diskrete og kan levere et lydbillede, der minder om ægte Hi-Fi.

De nye amerikanske Lodge højttalere forsøger at sætte nye standarder for kvalitet og fleksibilitet, uden at de koster en formue.

De ser ret dyre ud, men kommer heldigvis ikke i nærheden af den danske Hi-Fi veteran Peter Lyngdorfs vilde Steinway Marine bokse, der koster 390.000 kroner stykket og nok mest sigter efter milliardærers private haver og luksus-yachter.

(Foto: Lodge)

 

Udviklerne af de nye trådløse Lodge udendørs-højttalere har ganske praktisk tænkt på andet end et diskret udseende og en god lyd.

Højttalerne har nemlig indbygget solceller i toppen og på tre sider, der kan forlænge batteriernes spilletid, så længe det ikke er mørkt eller regner i strømme.

Optimalt kan Lodge boksene spille musik i 15 timer på en opladning, hvilket turde være nok til selv de mest udholdende garden parties.

Lodge højttaleren er forsynet med solceller i toppen og på tre sider. (Foto: Lodge)

Lodge højttalerne er vand- og støvtætte efter IP66 specifikationerne. Det betyder, at de sagtens kan tåle et solidt regnskyl, splat fra svømmepølen ved siden af eller bygen af græs fra en forbikørende plæneklipper.

Højttalerne står tilmed ganske solidt. Med dem følger nemlig magnetiske standere, som kan bores eller skrues i jorden, på fliser osv. Lodge gør tilmed en god figur indendørs som musik-leverandør.

Indendørs i højttaleren sidder en firetommers bas, en ¾ tommers dome-diskant, en passiv subwoofer på fire tommer og en 50 watts digital Class-D forstærker. Hele herligheden kan levere lyd i studie-kvalitet med 24 bit / 96 kHz sampling.

Flere eller mange Lodge højttalere kan kobles trådløst sammen for en større lyd. Det sker via den allernyeste Bluetooth 5.3 teknologi, som ikke kun sikrer forbedret lydkvalitet.

Rækkevidden er også øget fra normalt 10 meter med ældre Bluetooth versioner til nu over 30 meter….

Designeren Tristan Cannan har stor succes med at hente kapital til en storproduktion af Lodge Outdoor via Crowd Funding på iværksætter portalen Indiegogo. Her er det ønskede beløb overtegnet med over 2.500 procent.

Interesserede kan fortsat forudbestille et eksemplar til sig selv til en favørpris på 225 dollars eller ca. 1.600 kroner. Levering vil efter planen ske til september….

(Foto: Lodge)

(Foto: Lodge)

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bedre lys til blogging