Aldi sælger brugte iPhones

Lenovo laptop uden skærm

(Foto: LCFC / Red Dot)

Kinesiske Lenovo er verdens største fabrikant af pc’er. Også i Danmark er Lenovos laptops, desktops og servere nummer ét.

De fleste af dem er dog ret konventionelle, fordi det er sådan, kunderne vil have dem. Dog er der især på bærbare pc’er kommet en del smarte nye løsninger.

Lenovo har imidlertid også en afdeling til mere banebrydende ideer. Den hedder LCFC (Hefei) Electronics Technology Co. Ltd.

Herfra kommer også den ukonventionelle MOZI. Spørgsmålet er, om den er en laptop med indbygget video-projektor eller en projektor med eget tastatur.

I hvert fald kommer MOZI helt uden egen skærm. I stedet har nyheden en indbygget video-kanon, så man kan se sine billeder i stort format på en væg eller et lærred.

LCFC afslører ikke mange tekniske detaljer, men fortæller gerne at MOZI er en af vinderne i den internationale Red Dot design-konkurrence her i 2022.

Ifølge konkurrence-beskrivelsen har MOZI Notebook et tastatur i fuld størrelse og en separat skærm, som indholdet bliver projiceret op på. Man kan også sende billedet op på alle egnede overflader.

MOZI er lidt buttet af en bærbar pc at være. Til gengæld er den utroligt slank for en projektor.

Noget af tykkelsen skyldes, at tastaturet skubbes ind I enheden, når det ikke er i brug. Indendørs holdes det på plads af små magneter….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aldi sælger brugte iPhones