Lenovo laptop uden skærm

Disse mobiler elsker vi

(Foto: Bruno Cervera / Pexels)

Om to uger – den 11. juli – fylder Apples iPhone 15 år. I hvert fald er det den dato, hvor Apple sendte sin revolution af en mobiltelefon på markedet i 70 lande. Til Danmark kom iPhone først den 31. juli samme år.

Så mange år efter – for 15 år er en evighed i elektronik-sammenhæng – er iPhone fortsat en af verdens mest populære smartphones.

Apple har samtidig en stor og meget loyal fanbase, der ikke kunne drømme om at skifte til en Android.

Apple er berømt for sit tæt-vævede øko-system af gadges og tjenester: Når først en bruger har lukket sig ind i Apples egen verden, er det svært at komme ud igen.

(Infografik: Statista)

Samtidig tjener Apple store penge på hele tiden at forny og udvide sit øko-system. Det gør Apple så dygtigt, at virksomheden har været verdens mest værdifulde.

Ifølge en ny analyse fra Statista er 92 procent af de amerikanske iPhone brugere tilfredse med deres telefon. 64 procent sågar meget tilfredse.

Apples værste konkurrent – Samsung – ligger også tættest på i tilfredshed. 91 procent og heraf 58 procent meget glade.

Ikke overraskende ligger Apple også forrest i mærke-loyalitet. 48 procent af de amerikanske iPhone brugere ville end ikke tænke på at skifte til et andet mærke telefon.

35 procent ville dog hoppe til et andet fabrikat, næste gang de skulle købe en ny smartphone.

Statista har desværre ikke foretaget samme målinger på det danske marked, men tallene ville nok ikke se meget anderledes ud. Dog ville andre mobilmærker optræde i Top-5….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lenovo laptop uden skærm