Køling om halsen

Telenor og CBB får Nothing

(Foto: Nothing)

Tidens mest omtalte nye smartphone – Nothing – har nu fået en partner på det danske marked – eller rettere to. Det bliver nemlig Telenor og lavpris-datterselskabet CBB.

Telenor har dermed sikret sig et høj-profileret mærke, som måske kan støve det norske teleselskabs lidt støvede image på mobiltelefon fronten lidt af.

Telenor er kendt for pionér-indsatser i f.eks. hurtige internet-forbindelser til lave priser, men ikke så meget i selve telefonerne.

På det punkt har rivalerne fra 3 markeret sig meget stærkere som f.eks. de første til at sælge OnePlus og Xiaomi mobiler på det danske marked.

Med Nothing får Telenor og CBB til gengæld et nyt og super-spændende mærke i sin turban. Et brand, der nok især vil tiltage såkaldte ”first-movers” og dem, der er trætte af, at alle andre smartphones ligner hinanden.

Nothings første mobil – phone (1) – har været længe undervejs. De tekniske detaljer og udseendet er for længst afsløret i bl.a. denne artikel her på Leifshows.dk.

Nothing telefonen får to kameraer, hvor i hvert fald det ene er på 50 megapixel. (Foto: Nothing)

Selve salget indledes en uge senere – den 21. juli. Også præcist, som Leifshows har forudset.

Til gengæld vil hverken Nothing eller Telenor afsløre på nuværende tidspunkt, hvad den nye telefon skal koste.

Voldsomt kostbar bliver den dog næppe, for de tekniske specifikationer tyder snarere på en placering i den øvre middelklasse.

Nothing telefonens store styrke bliver dens anderledes design end sine konkurrenter, selvom også den er flad og firkantet og har hovedkameraerne på sin ryg.

Telefonen er nemlig gennemsigtig: Man kan kigge ind til elektronik, batteri og et stort rundt til trådløs opladning. Bevægelige dele som i barndommens dampmaskine eller LEGO Technic byggesæt skal man dog ikke søge efter.

Nothing phone (1) skal også have store forbedringer i betjeningen, der skal være meget lettere end ”normale” Android telefoners.

Ud over mobilen har Nothing også et sæt transparente øretelefoner – ear (1). Senere skal der komme flere gadges, der skal danne et helt ”økosystem” a la Apples. Dog med den store forskel, at Nothings er åben for alle….

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Køling om halsen