Brugte mobiler ender i skuffen

Fleksibel lyd fra JBL

(Foto: JBL)

I de fleste tilfælde skal man betale over tusind kroner – ofte meget mere – hvis man vil have aktiv støjreduktion i sine trådløse øretelefoner.

Med JBL’s nye Tune Flex øretelefoner kan man nøjes med 800 kroner og tilmed få et støjfilter ombord, der er langt mere fleksibelt og alsidigt end på meget dyrere ”earbuds.”

Man kan tilmed vælge mellem at lade JBL øretelefonerne ret åbne eller lukke dem helt til med et par tæt-forseglende silikone-kopper. Det er, hvad JBL kalder ”Sound Fit.”

(Foto: JBL)

 

JBL’s aktive støjreduktion kan indstilles i hele seks trin – fra den totale gennemsigtighed, hvor man kan køre samtaler og alle beskeder og indtil niveauet, hvor kun det allernødvendigste udefra trænger igennem til øret.

De seks ”Tune Flex” indstillinger via JBL’s Headphone app til mobiltelefonen fungerer med både det åbne og det lukkede design.

Her kan man altså virkelig tale om fleksibilitet og gode muligheder for at skræddersy øretelefonernes lyd helt til sig selv.

Lydbilledet er nok mere til pop og rock end til klassisk og akustisk musik. De lave toner har nemlig fået et ekstra boost via JBL’s Pure Bass Sound kredsløb.

(Foto: JBL)

Med Dual Connect er det muligt at afspille musik, selvom man kun har en enkelt øreprop i. Halvdelen af de fire mikrofoner er koblet på det aktive støjfilter. Hele herligheden kan tilmed styres med brugerens stemme-kommandoer og Google Assistent.

JBL Tune Flex klarer op til otte timer på en batteri-opladning. Den spilletid kan forlænges til 24 timer, når man husker at lægge øretelefonerne i det medfølgende bære-etui, når man ikke har dem i brug.

Øretelefonerne fås i de klassiske sorte, blå og hvide kulører, men kommer også i en fræk gennemsigtig udgave. Den kaldes for Tune Flex Ghost og kan vælges i baggrunds-farverne lilla, sort og hvid.

JBL Tune Flex er IPX4 certificerede, så de kan tåle lidt vandstænk og sved. Nyheden kommer på det danske marked fra august til 799 kroner….

(Foto: JBL)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brugte mobiler ender i skuffen