Pas på Wi-Fi i ferien

Smart madkasse til sommer

(Foto: Sunnyside)

Her i sommer-halvåret har masser af mennesker en madkasse med udendørs i det gode vejr, når de tager på stranden, skovtur, cykeltur eller festival.

Disse madkasser kan være nok så tætte, så alt muligt kryb ikke kan komme derind, men de har næsten alle den ulempe, at de kun han holde indholdet ved én temperatur. For de fleste for høj.

Sunnyside er en smart ny madkasse, der både kan køle ned og varme op.

I låget af madkassen sidder solceller, der kan holde batteriet opladet. (Foto: Sunnyside)

Man styrer temperaturen fra sin mobiltelefon og kan f.eks. give besked om at lune madkassens indhold af sandwiches eller kyllingelår op kort før, man holder pause.

Sunnyside har et specielt køle- /varme-element integreret i madkassens sider og bund, der drives af et stort 10.000 mAh batteri.

Er man ude i godt vejr, sørger solceller i madkassens låg for at holde batteriet opladet. Ellers er det nok en god idé at sætte madkassen i en stikkontakt, hver gang man er i nærheden af sådan en. Både køling og opvarmning kræver strøm.

(Foto: Sunnyside)

Batteriet er rigelig stor til at drive Sunnyside. Derfor kan man også bruge det til at sende ny energi til ens mobiltelefon, smartwatch, trådløse øretelefoner eller lille bærbare lampe. God idé.

Indendørs er Sunnyside opdelt i flere sektioner, så man f.eks. kan holde grøntsager og kød adskilt fra hinanden.

I bunden af madkassen sidder desuden et par blæsere, der sørger for at sprede enten kølig eller lun luft hen over mad- og drikkevarer.

Betjeningen foregår enten trådløst med en app på mobilen eller via et lille LCD-display med knapper omkring på siden af madkassen. Her kan man f.eks. indstille helt præcist, hvor mange grader der skal være inde i Sunnyside.

Meget smart indeholder app’en også en tyveri-alarm. Skulle der altså være nogen, som forsøger at åbne eller fjerne ens frokost, får man straks en advarsel.

FabrikanteN af Sunnyside madkassen henter i øjeblikket med succes finansiering til en storproduktion via Crowd Funding på iværksætter portalen Kickstarter. Her er det ønskede beløb allerede overtegnet 10 gange.

Interesserede kan dog fortsat forudbestille et eksemplar til sig selv til en intropris på 69 eller 99 dollars. Det svarer til priser fra under 500 kroner.

Eneste ulempe: Fabrikanten kan ikke levere Sunnyside madkassen før til oktober….

(Foto: Sunnyside)

(Foto: Sunnyside)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pas på Wi-Fi i ferien