Fra spolebånd til Spotify

Pas på Wi-Fi i ferien

(Foto: Bernard Hermant / Unsplash)

Når danskerne pakker kufferten og tager på sommerferie i disse dage, er smartphones, tablets og laptops som regel med i bagagen. På lige fod med badeshorts, solbriller og læsestof.

For mange danskere er adgang til Wi-Fi og trådløse netværk derfor blevet en vigtig del af ferie-fornøjelsen, hvis de da ikke har et mobil-abonnement med god dækning i ferielandet.

57 procent af danskerne vil bruge disse åbne Wi-Fi tilbud, selvom de ikke er ufarlige. Cyber-kriminelle kan lytte med. Hos de unge er det sågar 67 procent, viser en ny undersøgelse fra Ingeniørforeningen IDA.

Problemet er, at de gratis Wi-Fi netværk ikke kun er åbne for turister, men også for hackere og andre cyberkriminelle. Derfor er risikoen større for, at ens data-trafik bliver aflyttet.

På Leifshows´ søsterblog Trends & Travel giver en it-ekspert fra IDA gode råd til, hvordan man kan sikre sin telefon, tablet og laptop i sommerferien. Læs videre her….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fra spolebånd til Spotify