Er vi stoppet med at købe mobiler?

Døren genkender hund og kat

(Foto: Petvation)

Mange mennesker har udstyret deres smarte hjem med videokamera, så de via mobilen, pc’en eller stuens tv kan kontrollere, hvem der står ved husdøren.

Men hvad med husdyrene – hund og kat? Har I styr på, om det er de rigtige vuffer og misser, som I får besøg af via dyrelemmen?

Det skal naturligvis også tjekkes i disse overvågningstider. Med videokamera eller endnu bedre med kunstig intelligens (AI) og ansigts-genkendelse,.

Systemet kan så sortere helt automatisk, om det dyr, som forsøger at trænge ind i bogen via lemmen i døren, nu også hører til familien eller ej.

(Foto: Petvation)

Den nye Petvation Wagmatic AI lem rummer sågar to infrarøde kameraer i høj opløsning i sin tynde aluminiums-ramme.

Dertil kommer en bevægelses-sensor, der sørger for, at lemmen aldrig kommer til at skade logrende haler eller lange knurhår, når husdyrene passerer den avancerede indgangs- og udgangs-kontrol.

Petvation kan nemlig ikke kun genkende husdyr og f.eks. holde naboens ballademager på fire ben væk. Systemet kan også holde styr på, hvornår vovse og mis går ud og ind ad boligen.

Det hele rapporteres naturligvis via husets Wi-Fi netværk og videre til dyre-ejernes mobil, laptop eller tablet.

Her kan man så holde kontrol og eventuelt åbne eller låse med et ”tap2 på mobilens skærm, uanset i verden man måtte befinde sig.

Endelig kan man via en medfølgende app bestemme på, hvilke tidspunkter af døgnet der er åbent og på, hvilke der er udgangsforbud.

Petvation kræver dog ikke, at husdyrene skal indtaste en pinkode med poter eller snude for at få adgang, ligesom deres tobenede ejere gør, når de vil åbne døren til arbejdet eller deres hjem. Et vellignende billede af dyrenes hoved og ansigt er nok.

Petvation henter med succes finansiering af en storproduktion via Crowd Funding på iværksætter platformen Kickstarter. Her er det ønskede beløb overtegnet syv gange.

Interesserede kan dog fortsat forudbestille en intelligent dyrelem til sig selv til en intropris af 169 dollars eller ca. 1.200 kroner. Vov eller miauv….

(Foto: Petvation)

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er vi stoppet med at købe mobiler?