Fiber er nu det mest populære

Svensk livsstil i ørerne

(Foto: Urbanista)

Både gamere og musik-elskere er målgrupperne for de nye trådløse Seoul øretelefoner fra det svenske livsstils-mærke Urbanista.

Især mobil-spillere og e-sportsfolk vil Urbanista gerne have fat i, for de er specielt kritiske overfor trådløse hoved- og øretelefoner.

Entusiasterne mener ofte, at hørebøffer og ørepropper med Bluetooth ikke reagerer lige så hurtigt som dem, der sidder på et kabel.

Det vil Urbanista modbevise med Seoul, der har en meget kort reaktionstid på 70 millisekunder. Det, som teknisk kaldes for ”latency” eller forsinkelse.

(Foto: Urbanista)

Seoul bruger den seneste nye Bluetooth 5.2, der er hurtigere og har en bedre lyd end tidligere versioner.

Dertil kommer drivere – højttaler-enheder – som er meget følsomme. De spiller 106 dB ved kun 1 milliwatts forstærkning.

Urbanista Seoul bliver solgt for 899 kroner. Til den pris kan man ikke forvente aktiv støjreduktion (ANC), men må nøjes med en passiv filtrering af omgivelses-larm.

Man kan skifte mellem gaming og musik-afspilning med et enkelt ”tap” på øreproppen, der også er udstyret med mikrofoner og muligheden for stemme-kontrol via digitale assistenter.

(Foto: Urbanista)

Seoul kan bruges sammen med Urbanistas mobil-app, der gør det nemt at skifte mellem Gaming og Default Mode, ændre tonebalancen via en equalizer, opdatere firmware og i det hele taget fin-indstille øretelefonerne.

Urbanista Seoul er desuden kompatibel med iPhone, Android og andre spil-enheder med Bluetooth som f.eks. Nintendo Switch.

Den typiske køber af de nye øretelefoner fra Urbanista vil dog være folk, der spiller ivrigt på deres smartphone.

De vil i Seoul få et sæt elegante lydgivere i de velkendte dråbe-design. De har så fire forskellige kulører at stikke i ørerne – Midnight Black, Electric Vivid Purple og Pearl White.

De nye svenske øretelefoner spiller i otte timer på en batteri-opladning. Husker man at lægge dem i den medfølgende bæreæske, når de ikke er i brug, øges spilletiden til i alt 32 timer uden at se en stikkontakt….

(Foto: Urbanista)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fiber er nu det mest populære