Disse laptops er rigtigt grønne

Logitech til professionelle

(Foto: Logitech)

Logitech er formentlig det bedst kendte mærke for pc-tilbehør både på det danske marked og globalt set.

Ikke underligt, for Logitech leverer både udstyr til hjemmebrug – ofte i glade farver – og tastaturer og mus, som professionelle elsker.

Det gælder bl.a. MX familien, der berømmes for sine slanke tastaturer, som man kan sidde og tampe på i timevis uden at blive træt i fingre, hænder og arme.

Tilsvarende kombinerer Logitechs trådløse MX Master 3S

mus en fornem ergonomi med stor fleksibilitet med mulighed for at skræddersy funktionerne helt efter sine egne ønsker.

(Foto: Logitech)

I dag har Logitech så lanceret tre helt nye medlemmer af MX familien – to nye trådløse tastaturer i lav-profil design og den nue MX Master 3S mus.

Tastaturerne er Logitechs første mekaniske. I stedet for som normalt at bruge gummi-dupper har tasterne mekaniske switches, der skal være hurtigere og mere præcise.

Af den grund er mekaniske tastaturer meget udbredte blandt gamere og e-sportsfolk. Herfra  kommer også muligheden for at vælge tasternes vandring mellem ”clicky”, ”linear” og ”tactile quiet.”

Hos gamere må tastaturer gerne være støjende og meget synlige med indbygget lysshow. På de punkter er Logitech gået på kompromis, således at de nye MX tastaturer vil passe bedre ind på kontoret og hjemmets skrivebord.

(Foto: Logitech)

Tastaturet fås i to størrelser – MX Mechanical i fuldt format og MX Mechanical Mini i 65 procent størrelse.

Forskellen på valget af taster ses nemmest på farven af de mekaniske switche. De tavse er f.eks. bruge og skal ifølge Logitech være et af de mest lydløse på noget mekanisk tastatur på markedet.

Man kan også vælge seks forskellige baggrunds-belysninger med automatisk lysstyrke kontrol, der indstiller sig efter lyset i lokalet, man bruger tastaturet i.

Bruger man dem uden lysshow, kan tastaturerne køre i 10 måneder på et sæt batterier. Prisen ligger på henholdsvis 1.299 kroner for den store og 1.099 kroner for den lille variant,

Den ligeledes nye Logitech MX Master 3S er en stor mus, der fylder godt op i hånden. Musen skal være dobbelt så præcis som sin forgænge – 8.000 dpi. Vigtigt, hvis man arbejder med højopløsnings-skærme.

Museklik skal desuden være 90 procent mindre støjfri, hvilket gør MX Master 3S til den formentlig mest lydløse computermus, man kan købe. Prisen er 999 kroner.

Både tastatur og mus er kompatible med Logi Options+ software, hvorfra man kan opsætte private profiler med skræddersyet følsomhed, nøjagtig eller belysning.

Alle tre nyheder bruger Logitechs egen Logi Bolt trådløse forbindelse, der bygger på Bluetooth LE og tilbyder krypteret kommunikation mellem afsender-enhed som f.eks. en pc og modtageren.

Tastaturer og mus kommer til salg på Logitechs hjemmeside og hos udvalgte danske forhandlere fra slutningen af maj….

(Foto: Logitech)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Disse laptops er rigtigt grønne