Android-ejere er bedre bilister

3 er halvvejs med 5G

(Foto; 3)

Kapløbet mellem de tre store mobilnetværk i Danmark om at indføre 5G fortsætter for fuldt drøn og med store armbevægelser fra teleselskaberne.

TDC er helt klart kommet længst med udbredelsen af 5G – stort set landsdækkende. Telia og Telenor kommer på andenpladsen med omkring 65 procent, mens 3 her til morgen kan fejre, at man er nået halvvejs,

23 ekstra kommuner er føjet til 3’s liste med de hurtige 5G og opgraderede 4G mobilnet. Dertil kommer 1.000 nye master og forbedring af teleselskabet nuværende 2.330 landet over.

De 50 procent dækning er en vigtig milepæl for 3, der kom senere i gang med udrulning af 5G end sine konkurrenter, fordi selskabet måtte vente på, at Telestyrelsen udbød de eftertragtede frekvenser på auktion.

Nu har 3 til gengæld voldsomt travlt med at indhente rivalerne. Inden årets udgang venter 3 at være stort set landsdækkende med 5G mobiltelefoni….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Android-ejere er bedre bilister