Huawei folder fortsat

A3 print til mindre teams

(Foto: Brother)

I de senere år har Brother udviklet sig til at være noget af en specialist i A3 printere, og den japanske fabrikant er da også klart størst i denne niche af markedet.

Brother sælger disse praktiske kontormaskiner, der kan udskrive i ekstra stort format, i næsten alle prisklasser. Fra A3 printere til hjemmebrug, over modeller til mindre virksomheder og op til udgaver, der kan servicere adskillige brugere på samme tid.

De seneste nye Brother A3 printere er fire kompakte inkjet modeller, som passer til mindre kontormiljøer og arbejdsteams. De får udskrifter i farver eller sort/hvid i professionel kvalitet, men til meget lave omkostninger.

Brother nyhederne fås med store blækpatroner, som holder længere mellem hver udskiftning. Papirhåndteringen er forbedret og printhastigheden øget i forhold til tidligere års modeller.

Fordelen ved A3 i alt-i-en printere som Brothers nye er mange. Først og fremmest kan man nøjes med at have én maskine, der klarer alle opgaverne. Dernæst gør A3 det muligt at udskrive f.eks. fotos, tegninger, regneark eller brochurer, så man får alt med. Man er ikke begrænset af A4.

De fire nye alt-i-én printere bruger Brothers patenterede Maxidrive inkjet teknologi. Det indeholdere bl.a. et specielt printhovede, der kan udskrive markant hurtigere og samtidig er meget holdbart.

Den mindste model blandt Brothers nye A3 inkjet maskiner til små arbejdsgrupper eller avancerede hjemmekontor-ejere er MFC-J5340W.

Den udskriver op til 28 ipm, enkeltsidet A3 eller automatisk dobbeltsidet A4. Skan, kopi og fax foregår også i A4. Blækpatronerne kan udskrive op til 1.500 sider i farver eller 3.000 i sort/hvid. Prisen ligger på 1.699 kroner uden moms og 2.124 kroner inklusive.

Brother MFC-J5740DW har de samme features, men har derudover dobbeltsidet print, skan, kopi og fax i A4 format. Endelig har printeren to papirskuffer mod én hos lillebror. Denne fleksible kontormaskine koster 2,299 kroner ekskl. moms og 2.874 kroner med.

Næste trin i familien er MF-J6540DW. Den ligner sine mindre søskende, men arbejder fuldt i A3 med automatisk dobbeltsidet print samt enkeltsidet skan, kopi og fax. Prisen er 2.199 kroner uden moms og 2.749 kroner med.

Endelig er der den største model MFC-J6940DW. Den har alle de samme funktioner som lillebror, men med alt i A3 og automatisk dobbeltsidet udførelse. Her skal man så betale 3.299 kroner ekskl eller 4.124 inkl. moms.

De fire nye printere står hos Brothers forhandlere landet over….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Huawei folder fortsat