18 pct. af en Apple er genbrug

Streaming på britisk

(Foot: Bribox)

Mens Netflix slikker slår i øjeblikket på grund af et betydeligt fald i abonnenter og derfor sætter priserne op og overvejer at tage både reklamer og sport ind, dukker en ny konkurrent her i landet.

Det er den engelske streaming-tjeneste BritBox, der ejes af de to tv-kæmper BBC og ITV. BritBox åbner i Danmark den 28. april med priser på 79 kroner om måneden eller 599 om året.

Hvor de fleste andre streaming-tjenester fokuserer på amerikanske film og tv-serier, koncentrerer BritBox sig om britisk indhold. Og det kan danskerne jo traditionelt vældig godt li’.

BritBox vil tilbyde mange tusinde udsendelser og film, hvoraf mange er velkendte. Dertil kommer et stigende antal eksklusive titler, der er produceret specielt for BritBox og kun kan ses her.

BritBox blev i første omgang lanceret i USA, Canada, Australien og Sydafrika, hvor streaming-tjeneste på forholdsvis kort tid har lokket 2,5 millioner betalende abonnenter til.

Nu kommer så yderligere otte lande til – herunder Danmark og de øvrige nordiske lande. De får adgang til flere tusinde timers underholdning i den typisk høje kvalitet kendt fra britisk tv.

(Foto: Britbox)

En af de nye serier på Britbox er ”Crime.” Den bygger på Trainspotting forfatteren Irvine Welsh’ bestseller roman af samme navn. Hovedrollen som kriminal-inspektær Ray Lennox har Dougray Scott, som mange vil huske fra film som ”Mission Impossible 2” eller ”Batwoman.”

En anden BritBox nyhed er den mørke komedie-serie ”The Cleaner” om en midaldrende mand, der gør rent efter grusomme mord og for tidlige dødsfald. Folk med hang til tysk tv kender den måske sydfra under titlen ”Der Tatortreiniger.”

En tredje nyhed er dokumentaren ”Hollywood Bulldogs: The Rise and Fall of Great British Stuntman”. Den fortæller om de mænd og kvinder, som vi alle har set i 70’er og 80’er film med Bond, Superman, Batman og Star Wars.

Endelig kan fans af reality fans se frem til sæson 17 og 18 af ”Masterchef UK”, mens krimi-elskere får sæson seks af politiserien ”Line of Duty”.

Britbox vil som nævnt være tilgængelig i Danmark fra torsdag den 28. april via www.britbox.com på Android eller Apple mobiler og tablets, Amazon Fire TV, Apple TV, Samsung Smart TV og LG Smart TV. Derudover har også medlemmer af C More adgang til Britbox indhold….

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

18 pct. af en Apple er genbrug