Køb nyt Apple udstyr nu

Plant stedsegrønt

(Foto: LEGO)

Det er et stykke tid siden, at LEGO hoppede i gartner-erhvervet og præsenterede sine første byggesæt til blomster.

De har siden fundet vej til mange legetøjs-butikker, online-shops og kunders skriveborde, hvor de er blevet populære, fordi de holder nærmest uendeligt længe uden at skulle vandes.

Lige i timing til forårets komme og folks fornyede lyst til at grave i haven eller plante på terrassen står legetøjs-giganterne fra Billund nu klar med en mere ambitiøs udgave af blomsterne.

Den nye LEGO Botanical Collection må få selv professionelle gartnere og blomster-dekoratører til at få et misundeligt blik i øjet.

(Foto: LEGO)

De to seneste tilføjelser til LEGO Creator familien er 10311 Orkidé kittet og 10309 Sukkelenter. De kommer først på det danske marked den 1. maj og skal koste 449 kroner. Ikke billigt for en buket, men de holder jo også længere end den fra blomster-handleren.

Ifølge LEGO skal de to nye byggesæt hjælpe brugerne med at slappe af. De fungerer vel som en slags tre-dimensionelt puslespil, som forener barndommens glæde ved LEGO klodser med den voksnes ro ved at lægge brikker på et bord.

Tålmodighed bliver der også brug for. Selvom de nye LEGO butikker ser enkle ud, indeholde de henholdsvis 771 dele (sukkulenter) og 609 brikker (orkideerne). LEGO anbefaler da også, at blomsterbyggerne skal være mindst 18 år gamle.

(Foto: LEGO)

Det er muligt at bygge ni forskellige sukkulenter ved hjælp af det nye LEGO kit, ligesom man kan dreje og vinkle eller designe sine orkideer helt efter sin fantasi.

Hvis ens pengepung er til det, kan man naturligvis bygge små og større sammenplantninger til hjemmet eller kontoret.

Flotte er de, men også uromantiske. Tænke sig, hvis man kom til en fødselsdag eller et stævnemøde med en buket LEGO.

Modtageren ville jo tro, man kom med en æske chokolader – det ligner LEGO emballagen faktisk – og så knækker man tænderne på indholdet, når man vil prøve at smage….

(Foto: LEGO)

(Foto: LEGO)

 

(Foto: LEGO)

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Køb nyt Apple udstyr nu