Kan du forklare, hvad 5G er?

Apple vil satse mere på klassisk

(Foto: Pexels / Pixabay)

Apple ser omsider ud til at holde sit løfte om at gøre livet lettere for den klassiske musiks publikum, når den vil bruge Apple Music til at hente indholdet til sine hovedtelefoner og højttalere.

I forbindelse med sin store WWDC konference i juni ventes Apple at præsentere sin nye ”Apple Classical” app, der skal afløse ”Primephonic”.

Det var en app med speciale i netop klassiske toner, som Apple købte sidste år. Kort efter – den 7. september – slettede Apple ”Primephonic” med et løfte til app’ens abonnenter, at de ville få seks måneder gratis Apple Music som kompensation.

(Foot: Pixabay)

Klassisk musik er voldsomt under-repræsenteret på Apple Music, der er verdens næst-største streaming service efter Spotify.

Apple vil imidlertid gerne stå som leverandør af al slags kvalitets-musik, og her er de klassiske lyttere en stor og indflydelses-rig målgruppe.

Den nye Apple Classical ser ud til at blive tilbudt både som selvstændig app og som en integreret del af Apple Music.

Den skal hente den komfortable brugerflade og store baggrunds-viden om klassisk musik fra Primephonic og kombinere den med moderne teknologi fra Apple Music som f.eks. stemme-styring, tabsfri lydgengivelse og Spatial Audio….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan du forklare, hvad 5G er?