Robotten passer på Pompeji

1.000 Polestars på danske veje

(Foto: Polestar)

Bil-leje-giganten Hertz har tilbudt elektriske personbiler i over ti år, men de har hverken været udbredt på Hertz’ afdelinger verden over eller særligt populære hos publikum.

Det begyndte for alvor at ændre sig i oktober 2021, hvor Hertz indgik en aftale om at købe 100.000 Tesla 3 modeller. De skal være leveret inden udgangen af i år og give Hertz verdens største flåde af elektriske lejebiler.

Nu manifesterer Hertz denne position. Amerikanerne har nemlig underskrevet en kontrakt med svenske Polestar om at købe op til 65.000 Polestar elbiler over de næste fem år.

De første Polestar elbiler vil trille ind på Hertz’ europæiske kontorer her i foråret, mens Nordamerika og Australien får deres første hen mod slutningen af i år.

Polestar har nu over 1.000 elbiler trillende rundt på danske veje. (Foto: Polestar)

Polestar kan ikke kun glæde sig over sin hidtil største enkelt-ordre. På det danske marked går det også rigtig godt.

Her kører der nemlig nu over 1.000 elbiler kørende på vejene og får hver måned 1.000 bestillinger om måneder på prøvekørsler.

I den danske bilbranche er det tommelfinger-reglen, at der skal være 1.000 biler i gadebilledet, før danskerne for alvor er opmærksomme på et bilmærke. Det er lykkes for Polestar på kun syv måneder, hvor de første biler blev leveret til kunderne.

I første kvartal af i år er Polestar 2 strøget ind på sjettepladsen over de mest solgte elbiler i Danmark, og målet er at kravle videre op ad hitlisten i de kommende måneder.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Robotten passer på Pompeji